Miraccsanci adlı üyeden alıntı

Hocam sosyal medya kullanmalısın ve makaleleri yazarken uzunluguna akıcılıgına snahtar kelimelere dikkat etmeli ve forum larda felan web sitelerinde paylaşıp backlink elde edebilirsin. 5 yazı sayesinde 130k daki sitem 40 k ya düştü ve hitleri artmıştı bunlara dikkat edince.


main adlı üyeden alıntı

Drama
Değişim İçerden Başlar
Bilinçsel Gevşeme
Gizemli Güçler
Yaratıcı Yazarlık

başlıklı yazılarınızı gördüm. Kimse googlede bunları kolay kolay aratmaz. Aratsa bile zaten dev siteler önlerdedir size sıra gelmez. Bunun yerine daha aranabilecek içerikler üretmelisiniz. Örneğin Drama nedir? Kendimizi nasıl değiştirebiliriz. Bilinçsel Gevşeme Nedir? gibi gibi anahtar kelimeleri daha doğru kullanırsanız ve seo uyumlu makale yazmayı daha iyi kavrarsanız özgün içerikler büyük bir sabır ile güzel şeyler olabilir.


ea35 adlı üyeden alıntı

https://trends.google.com.tr/trends/trendingsearches/daily?geo=TR
burdan google trendlerine bakarak içerik üretebilirsiniz yada gündemde olan konular üzerinden ilerleyebilirsiniz örneğin https://www.xn--dzz-jua.com/xiaomi-redmi-note-7-vs-iphone-xs-max/ ben bu içeriğimi redmi not 7 nin kısa sürede tükenmesinin hemen ardından paylaştım çok iyi hit almıştı Kullandığınız seo aracı da önemli bence ben yoast seo kullanıyorum faydasını gördüm


Hocam bir şey sormak istiyorum, şimdi ben diğer sitelerden içerikleri alıp biraz değiştirip paylaşam ne gibi sorun olur ? Ya da hiç değiştirmeden paylaşam herhangi bir sıkıntıya sebebiyet verir mi ?