Backlinkcigeldi muhammetdkaya Yaklaşık 1.5 ay önce köklü online bir e-bilet satışında çalıştım, şimdi çıktım. İçinde bilet kelimesi geçiyor ama ismini vermiyeceğim. Ulusoy turizmin battığını biz tahh 4 ay önce biliyorduk yani ekim-kasım 2018'de. Nedeni ise haziran-temmuz ayında 2 milyon biletini sattığımız adamlar 3 ay sonra günde 5 tane bile zar zor satabiliyorduk ve ha bire sefer iptal bildirimi veriyorlardı oradan anlayabiliyorduk. Yani iflas haberine hiç şaşırmadık.

Gelelim pamukkaleye onunda bilet satışları aşırı derecede düşmüştü, bakmayın oradan buradan belli belirsiz kişilerin laflarına, birkaç ay içinde belli olur. Zaten araştırdığınızda bu firmada konkordato ilan etmiş. Umarım batmaz.

flashoyun Metro turizmi henüz kestiremiyorum. Lakin şöyle bir şeyde var. sezon kış sezonu ve bütün otobüs firmaları zarar ediyorlar, ha bire sefer iptal ediyorlar. Seçim sonrası her şey belli olur. Şuan her şey bol keseden veriliyor.

Ayrıca ek bilgi vereyim edindiğim bilgiler neticesinde ulusoy turizmi iki kardeş yönetiyorlardı, ayrıldılar ve sonra ali osman ulusoy kuruldu. Ali osman ulusoyda sadece karadenize seferleri var ve Trazbonsporun otobüs sponsorudur.