-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
online pazarlama
-
-
Ad Soyad
G** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar. Aklıma takılan ve bloglarımda yaşadığım birçok sorun var. Bu konuda bunlara deyineceğim yardım eden olursa akşam namazında duamı alır.
1- kazancklavuzu sitemde yazı kısmının baş trfında gibi bir hatam var. Ne yapsam bir türlü geçiremedim. Arkadaşların çoğu single.php de hatanın olduğunu söyledi. Fakat ben yeni temalar denememe rağmen düzelmedi. eklentilerin hepsini kaldırdım denedim gine düzelmedi. Bu hatamı düzeltmem için ne yapmalıyım.
2- kazancklavuzu benim ilk sitem. Haliyle doğruyuda yanlışı da ondan öğrendim. Birçok hata yaptığım yazılarım oldu. Sorum şu, bazı yanlış yaptığım yazıları silsem pagerank ve trustrank değerim düşer mi? Veya bu yazılarımı silmeden yeniden güncelleme yapmam mı doğru olur yoksa eski yazıyı silip yenisini mi yazmam daha doğru olur? [ not:1-2 yıllık yazılarda var ]
3-) site ana bölmünde eror.log dosyası oluşuyor hep. Bunu kökten kaldırmak için ne yapmalıyım? site yedek alıp tekrar yüklesem düzelir mi ? [ Not: Bu konularda biraz acemiyim kolay ve kesin çözüm olan yolu olanı önerin lütfen ]
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Dil Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
1-) index.php, single.php dosyalarını notepad ile aç ve " " bunu arat. Eğer bulunmazsa tekrar bi yardımda bulunabilirim.
2-) Sileceğin yazılara şuanda hit geliyorsa silersen senin için kötü olur. Çünkü google çalışmayan linkleri sevmez, seni arkalara atar ve kalitesiz site olarak kaydeder.
Öyle böyle. Şöyle şöyle.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Dil Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Wordpress'i güncelleyin panelden, sonucu buraya yazın.
Öyle böyle. Şöyle şöyle.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Dil Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
150 kelime üstü özgün makaleler yazmaya devam et. Şuadan itibaren yapacağın tek şey bence googlea kendini sevdirmmen gerekiyor. Backlinki 1-2 ay sonraya sakla.
Öyle böyle. Şöyle şöyle.