Merhaba arkadaşlar. Aklıma takılan ve bloglarımda yaşadığım birçok sorun var. Bu konuda bunlara deyineceğim yardım eden olursa akşam namazında duamı alır.

1- kazancklavuzu sitemde yazı kısmının baş trfında   gibi bir hatam var. Ne yapsam bir türlü geçiremedim. Arkadaşların çoğu single.php de hatanın olduğunu söyledi. Fakat ben yeni temalar denememe rağmen düzelmedi. eklentilerin hepsini kaldırdım denedim gine düzelmedi. Bu hatamı düzeltmem için ne yapmalıyım.

2- kazancklavuzu benim ilk sitem. Haliyle doğruyuda yanlışı da ondan öğrendim. Birçok hata yaptığım yazılarım oldu. Sorum şu, bazı yanlış yaptığım yazıları silsem pagerank ve trustrank değerim düşer mi? Veya bu yazılarımı silmeden yeniden güncelleme yapmam mı doğru olur yoksa eski yazıyı silip yenisini mi yazmam daha doğru olur? [ not:1-2 yıllık yazılarda var ]

3-) site ana bölmünde eror.log dosyası oluşuyor hep. Bunu kökten kaldırmak için ne yapmalıyım? site yedek alıp tekrar yüklesem düzelir mi ? [ Not: Bu konularda biraz acemiyim kolay ve kesin çözüm olan yolu olanı önerin lütfen ]