İmla flan boşver.Kafana göre yaz.Ama bilgilendirici olsun.Spam yapmaktan kaçin.Google imla felan dikkat etmiyor.Dikkat etse bile ( %1 ) felandir.Önemli olan içerik.
Bu arada ara başliklar kullanin.Paragraflar halinde yazin.Yazini okuyamadim.Kör oldum.
Bu arada ara başliklar kullanin.Paragraflar halinde yazin.Yazini okuyamadim.Kör oldum.
Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz ?
İmla çok ama çok önemlidir, hem SEO açısından hem de dilimizin giderek bozulmaması açısından. Kaldı ki ben imla hatası yapılmış bir kaynağı kesinlikle bilgi edinim için bir araç olarak görmem.
SEO konusunda ise, yanlış yazımlar, bozukluklar kullanıcının yazdığı bilgiyle eşleşme oranını düşürür. Kelimelerin, cümlelerin birbiriyle bağlantısını engeller.
Tıpkı sizin yazınızı bile okumamak istememe rağmen, zorla okuduğum gibi, imla kurallarına dikkat edilerek yazılmamış makaleler ya da metinleri de zorla okuduğum için yazarın ne kaynağına ne de kendisine güveniyorum.
Not: Makale arama motoru için yazılmaz, ziyaretçi için yazılır, ziyaretçi beğenirse sitede kalır, etkileşim olur. Bu da SEO'nun %50'nin üzerinde ki bir dilimini oluşturur.