-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webtasarım
-
-
Ad Soyad
Y** H**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
İsrail bir terör devletidir.... Sözcünün yaptığı ise tam bir saçmalık. Uzaya araç gönderilmesiyle Filistin ne alaka şimdi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Melaturji ve Malzeme Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kesinlikle alakası yok, benim tepkim de buna zaten. Geçen gün Çanakkale depremi için bakayım dedim. İlk haberi İstanbul depremi yazıyordu içinde de hiç bir şey yoktu.
Kaliteden çok ödün veriyorlar. Önceden gün içinde bir kaç kez takip ederdim, şimdi aklıma geldikçe bakıyorum. Böyle saçmalık olmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Adwords danismani
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam 6. Okuyusumda anladim ne anlatmaya çalıştığınizi. Tepkiniz makul tabi kendi görüşün bencede haklı bir tepki Sözcü sacmalamis . Ama şu Türkçeyi daha doğru kullanabilirsin hocam. Linki en uste koyabilirsin mesele. Yaziyi okudum okudum n diyor bu dedim altta linki tikladim falan daha çok kafam karisti. Türkçeye biraz özen
1 kişi bu mesajı beğendi.
davison
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
cafe çalışanı
-
-
Ad Soyad
D** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bu nasıl bir konu arkadaş kim kime başarılar diliyor ne oluyor hiç bişey anlamadım
israil ve tebrik filistinlileri öldürdüğü dünyayı kana buladığı için mi acaba olayın neresinden bakarsanız bakın israil varsa içinde mutlaka kötü niyet vardır yoksa insanlara fayda sağlamak iyilik için mi bilim için mi buna inanan var mı aramızda konu açan arkadaş anti amerikan karşıtı tarafta olmalı zira abd israilin en büyük arka bahçesi yoksa bilgisizlik mi anlayamadım bu nasıl bi konu eleştiri mi tebrik mi hiç bişey anlamadım
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Planlama
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Sanırım burada amacı gazeteyi karalamak.Yani hani tuvalet kağıdı sabah falan olsa böyle yazabilir miydi merak ediyorum.Devamını okuduğum zaman isralie giydirmiş bir Sözcü var.
3 kişi bu mesajı beğendi.
https://www.turkmaxi.org Webmaster Forumu
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Planlama
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
İnsanları yanlış bilgilendiriyorsun.Gitmiş biri de bakmadan etmeden Sözcü napmaya çalışıyor falan yazmış.Hiç dikkat ettin mi yorumlara.Bak orada ne yazıyor.Müslümanlara eziyet etmeye kendini görev haline getirmiş israil diyor.Hepsi aynı değil sabah ve yani akit tuvalet kağıdı
https://www.turkmaxi.org Webmaster Forumu