Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Başarılar...
(neyse artık)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Planlama
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Browland adlı üyeden alıntı
Sizin gibi düşünmüyorum, düşünmekte zorunda değilim. Okuduğum gazeteyi haber içeriğinden dolayı eleştiriyorum. Sözcü gazetesi sadece hit çekebilmek için israil adı geçtiğinden dolayı öyle bir başlık atmış.
Haberin içerisindeki konuda filistinliler ile alakalı bilgi yok, kafasına göre eklemiş. Tepkim bunadır. Yoksa adam gibi haberi yazsa okur geçer buraya da konu açmazdım.
Filistinlilerin durumu ile bilimsel bir çalışmanın karşılaştırılması abes. İsrail bilimsel alandaki çalışmalarıyla dünyaya oldukça katkısı olan bir ülke...
Buradan benim gibi düşün diye dediğimi nasıl çıkarttın bunu anlamadım.İnsanları yanlış bilgilendiriyorsun dedim sadece.Direk israil deseydi bu sefer Sözcü bak israli destekliyor derdiniz.Dese eleştiriyorsunuz demese eleştiriyorsunuz.Sözcü'nün adam gibi haber yapmadığı öyle görülen bir şey değil.İçerisinde bi kitleye hizmet eden ortalığı karıştırma için girip yazmış olabilir ki o ortalığı karıştıran kitleyi zaten hepimiz biliyoruz.Neyse konuya geleyim tekrar oradaki yazı şuna istinaden yazılmış diye düşünüyorum.Bu israili hiç bir zaman desteklemeyin bilimsel çalışma da yapsa.Onlar her zaman müslümanlara eziyet eden şerefsiz bir ülke olarak anılacak demek istemiş.Daha ne desin işte.
https://www.turkmaxi.org Webmaster Forumu
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
yazılım uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bilimsel veya değil pek ilgilenmiyorum ama tek dileğim tez zamanında yok olmasını istediğim bir terör ülkesi .dünya da en çok nefret ettiğim yerlerden biri
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bunu her gazete yapıyor. Takılacak bir şey yok. Sorun İsrail ise sözcüye değil de, Türkiye'nini İsrailden aldığı ürünlerin listesine bakın. Orada yazanlar asıl şaka gibi gelecek.
Bu kadar nefret edilen bir ülkeden her şeyi alıyoruz.
cagdaskorkmaz.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Creative Director
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
113, (%100)
Arkadaşımız yorum yaparken anlamak istediğinizi anlatmamış.
Arkadaşımızın tamamen düşüncesi doğru, Sözcü burada dini duyguları kullanarak ve Filistin’de insanların yaşadığı acımasız olayları daha da çok tıklama almak için kullanmış.
Filistin de ölen ve zulüm gören insanlara saygınız varsa ilk önce bu konuya yorum yapmaya değil böyle duygular üzerinden para kazanmaya çalışan TÜRK şirketlerinden uzak durun.
Ayrıca İsrail o roketi gönderiyorsa sizin evinize aldığınız İsrail menşeli ürünler sayesinde gönderiyordur :)
Buraya gelip boş beleş İsrail, Filistin yorumları yapmayın. Azıcık önem veriyorsanız bir şekilde bir EL uzatın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Android Develoading....
-
-
Ad Soyad
F** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Noluyor kardeşim ne bu tantana
Sardığımla aradığım mutluluktu güya..
68136
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Her gazete bunu yapıyor maalesef. Websiteleri kurmak optimizasyon yapmak seo yapmak gazetelerin işi mi hayır ama bakın gazeteler her işe burnunu sokuyor..
Öz eleştiri ;
"Filistinde ilk toprağı satan kim ? Köy şeyhleri neler yapmış? İsraili gram sevmem. Eskilerin yaptıkları yanlışları şuan dünyadan bi haber çocuklar çekiyor ben ona yanıyorum.
Filistin filistin diye bağıranlar nerede şuan? Kudusu baskant ilan ettiler koca bir KINIYORUZ sesi çıktı. Mavi Marmara olayinda bana mı sordular dendi.. Belki seçime doğru Filistin gündeme gelebilir."
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Istedigi kadar filistine zulmetsin bende bunu onemsemiyorum topraklarini paraya peskes cekmeden hani bi 70 75 yil evvel dusunucekti oldugumuz cografyada her ulkenin basinda bi bela var bizde yillardir terorle mucadele ediyoruz. Burda herkesin sosyal ve siyasi fikri ayriliga dusebilir sahsen ben israili gercekten ictenlikle tebrik ediyorum. Bu kinadiginiz ulke gibi yukselmek varken teknolojide laf ebeligi yapmakta cok sacma geliyor bana. Herneyse gercekci olalim bakiniz almanya 2. Dunya savasindan ciktiginda perperisandi tarih okuyanlar iyi bilir ve suan hem ekonomi hem teknoloji alaninda bizden sinifca yukarda israilde 6 gun savaslari gibi bi cok ulkeyle tek basina savasa girip gogus germis bi ulke ve en trajikomik yeride bu bahsettigim iki ulkede bizden 20 yildan fazla bi sure sonra kurulan iki ulke..... Ornekler cogaltilabilir bilinenleri yazdim. Ve bizim statumuzle bi onlari karsilastirin isterseniz netice nereye varicak?
Guzel bi soz biliyorum aksini dusunenler icin,
"Pencereniz kirliydi bu yuzden gordugunuz her insana camur attiniz."
Saygilar.
Not: savaslari yazmamdaki sebep bi ulkeyi finansal anlamda en cok gerileten faktor savas halidir. Bizde 7 duvele savas actik evet lakin 20 yildan fazla bi onceligimiz vardi onlar icin.. simdi 20 yil ilerde olmak gerekirken..
1 kişi bu mesajı beğendi.
irtibat: mrtdgdvrn9191@gmail.com
whatsapp: +12262103020