Merhaba arkadaşlar,
Firma adı: YONCU Firmadan çok memnunum asla laf söyletmem ve türkiye standartlarının çok çok üstünde hizmet veriyorlar ve 5 yıldır burayı kullanıyorum. Canlı destek ve teknik destekteki elemanlar çok iyiler, sunucusundan tutun herşeyine kadar 10 numara ve 5 yıldız Ama fiyatlar konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Orada 4 tane sunucum var ve onlarıda geçirmek zorunda kalıcam çünkü (Durumum çok kötü) ve her geçen gün fiyat yükseltiyorlar.
Şu sıralar çok kötü geçim sıkıntısı yaşıyorum. Yemek alacak param bile yok neredeyse. Kendimi acındırmıyorum burda, sadece çaresizim ve çözüm arıyorum. Neyse bana ait domainin süresi bitmek üzere, 2 günü kalmış. Firma alan adını yenilemek için benden vergileri üstüne katarak herşeyiyle dahil 200 tl para istiyor ve bu gerçekten çok fazla. Bu kadar yüksek fiyatlar vermesini anlayamıyorum.
Sanırım böbreğimi açık arttırmadan satışa çıkarıp alan adının ödemesini yapmam gerekecek.
Şaka bir yana bu fiyatlar normal mi? Yenileme için? Ayrıca alternatif bir yer tavsiye eder misiniz? Varsa ucuz ve güvenilir bir firma? Domain (.com)