Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Kesinlikle transfer edin. Renewal işlemi 200 lira olamaz. Transferlerde ek 1 yıl kazanırsınız. Godaddy vs. için kupon kodu olabilir.
veriTakip
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
yazılım Geliştirme
-
-
Ad Soyad
S** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Şua aralar fiyat ve kalite bakımından turhost iyi fakat sizin transfer şansınız yok son iki gün kalmış. Bu yüzden ya firma ile anlaşacaksınız yada o parayı ödeyip ilk fırsatta taşıyacaksınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@veriTakip 3 saatte transfer yaptı guzel net
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bilgisayar Teknik Servis
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Malesef fiyatlari yuksek .. Mobil ödeme ile Backorder yaptip yoncu' den hem domain dustu almadilar , ben aradim ondan sonra aldilar.Hemde fiyat 162 TL cikardilar.Sanirim 110 TL nakit backorder fiyati vardi.Çok pahali kesinlikle tavsiye etmiyorum.
http://www.jetdomain.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Afedersiniz ama bunlar nerden sokacağına şaşırdı. Başka bir firmaya transfer edin hocam.
Günlük 5K Hitli DA : 18 PA :24 İndirme Sitesinden Uygun fiyata Footer Link (PM)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Edit // Konuya eklendi.
Firma adı: YONCU (Firmadan çok memnunum türkiye standartlarının çok çok üstünde hizmet veriyorlar ve 5 yıldır burayı kullanıyorum. Canlı destek ve teknik destekteki elemanlar çok iyiler, sunucusundan tutun herşeyine kadar 10 numara ve 5 yıldız ama fiyatlar konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Orada 4 tane sunucum var ve onlarıda geçirmek zorunda kalıcam çünkü (Durumum çok kötü) ve her geçen gün fiyat yükseltiyorlar.
davison
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
cafe çalışanı
-
-
Ad Soyad
D** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
taşıma yapmak için bitiş tarihine en az 15 gün olması gerekiyormuş
ayrıca son gün isimtescilden domain uzatmam gerekiyordu xyz domain uzantısı şu an tam hatırlayamadım 200 tl üzeri bir mebla ödemek zorunda kaldım sebebide domain süresi bitmiş ceza yenileme açıklayamadıkları başka ekler . sağolsunlar bi 10 gün önce bi hatırlatma geldi başkada gelmemişti bende son güne bıraktım ama isimtescilde onu bekliyormuş sanırım domain 1 dolar bile yok uzatmaya 200 küsür tl sitelerindede ne bi bildirim ne bi uyarı hiç bişey yok com un cezası 10 dolar idi sanırım xyz yıllık yenileme 8 dolar görünüyordu sağolsunlar iyi kazıkladılar size tavsiyem isimtescilden uzak durun godaddy bin kat daha iyi