Sizin gibi düşünmüyorum, düşünmekte zorunda değilim. Okuduğum gazeteyi haber içeriğinden dolayı eleştiriyorum. Sözcü gazetesi sadece hit çekebilmek için israil adı geçtiğinden dolayı öyle bir başlık atmış.
Haberin içerisindeki konuda filistinliler ile alakalı bilgi yok, kafasına göre eklemiş. Tepkim bunadır. Yoksa adam gibi haberi yazsa okur geçer buraya da konu açmazdım.
Filistinlilerin durumu ile bilimsel bir çalışmanın karşılaştırılması abes. İsrail bilimsel alandaki çalışmalarıyla dünyaya oldukça katkısı olan bir ülke...
Haberin içerisindeki konuda filistinliler ile alakalı bilgi yok, kafasına göre eklemiş. Tepkim bunadır. Yoksa adam gibi haberi yazsa okur geçer buraya da konu açmazdım.
Filistinlilerin durumu ile bilimsel bir çalışmanın karşılaştırılması abes. İsrail bilimsel alandaki çalışmalarıyla dünyaya oldukça katkısı olan bir ülke...
Buradan benim gibi düşün diye dediğimi nasıl çıkarttın bunu anlamadım.İnsanları yanlış bilgilendiriyorsun dedim sadece.Direk israil deseydi bu sefer Sözcü bak israli destekliyor derdiniz.Dese eleştiriyorsunuz demese eleştiriyorsunuz.Sözcü'nün adam gibi haber yapmadığı öyle görülen bir şey değil.İçerisinde bi kitleye hizmet eden ortalığı karıştırma için girip yazmış olabilir ki o ortalığı karıştıran kitleyi zaten hepimiz biliyoruz.Neyse konuya geleyim tekrar oradaki yazı şuna istinaden yazılmış diye düşünüyorum.Bu israili hiç bir zaman desteklemeyin bilimsel çalışma da yapsa.Onlar her zaman müslümanlara eziyet eden şerefsiz bir ülke olarak anılacak demek istemiş.Daha ne desin işte.