BakiKala
Editör & Makale Hizmeti
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör & Yazar
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Herkese Merhabalar,
Ben Kyk yurdunda kalıyorum. Tek bir sorum olacak.
Kyk yurdunda kantin kaça kadar açık kalıyor resmi yazı ya da bilgisi olan varmı?
Geçen dönem yurtta bulunan kantin iflas etti. Başka bir kantinci geldi.
Kaldığım yurdun kantini ortak. Yani kızlar ve erkekler aynı kantini kullanıyor.
Kantinci Saat 11:30da kız tarafını kitliyor, yerleri temizliyorlar ve kantini kapatıyorlar.
Sorduğumuzda ise, çalışanlar robot değil adamlar 12de çıktıklarında saat 1:30da evlerine varıyorlar diyor.
Çalışanlar için haklı ama ben sadece kyk yurt kantininin resmiyette saat kaça kadar açık olduğunu öğrenmek istiyorum.
Üstelik yurt müdürü saat 12'ye kadar açık tutacaksın demiş. Özellikle kendisi yurt müdürü ya da yardımcı olan kişiler böyle bişi söylemedi. Ben istediğim için kapatıyorum. temizliğimizi yapıp çıkıyoruz. dedi.
Sizce böyle bir hakkı varmı?
Hazır Makale Paketleri Satışı Yapılır. İsteğe göre makale yazılır. Anında Teslim Edilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Mimar
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bencillik yapıyorsun çalışanlarında bir ailesi ve dinlenmeye ihtiyaçları var gece 12 kadar senin bir çikolata veya başka bir şey almanı bekleyemez bu bir keyiftir nerede kalıyorsun bilmiyorum ama bazı yerlerde ulaşım sıkıntı kantin temizliği eve gitmesi en az 1 2 saatini alıyordur tek taraflı düşünme o saatte bir şeylerde yemek içmek ne kadar doğru tartışılır
1 kişi bu mesajı beğendi.
BakiKala
Editör & Makale Hizmeti
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör & Yazar
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
MimarKaan Yukarıda çalışanlar için haklı yazdım.
Keyfiyetle felan alakası yok. Daha öncekilerde kantinciydi. Yeni gelen kantinci neden böyle birşey yapıyor? Sadece ben bunu öğrenmek istiyorum. Yasal olarak böyle bir hakkı varmı?
Hazır Makale Paketleri Satışı Yapılır. İsteğe göre makale yazılır. Anında Teslim Edilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Mimar
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yarın sorarım babam kyk idari kısımda memur yani o kadar sıkıntı ki çalışanlarla ilgilenmek sorunları bitmiyor
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
kyklarda 23.00'dan sonra işlem yapamazsın parmak ile. Kantinci de 23.00'dan sonra açık tutmak zorunda değildir. Benim bulunduğum yurtta 23.00 olunca kasaya para dahi almıyorlardı parmak izini geçtim. Yasal olarak 23.00'a kadar açık tutmak zorundalar yani.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgisayar Tek.
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Saat 23.30 itibariyle kantin işlemleri son bulur. Çünkü 2 vardiya olarak çalışırlar, 06.00 - 15.00, 15.00-00.00 kalan 30 dakika ise temizlik vaktidir. Benim okuduğum şehirdeki kantin sorumlusu bu şekilde belirtmişti. (2012-2014 yılı arası)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Duyar kasmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Yasal olarak nesaat kaç ise o saate kadar çalışması gerekiyor. Yurt hangi bölge müdürlüğüne bağlı ise direkt olarak oraya telefon edin, isim vermeden bu bilgileri öğreneceğim deyin. Zamanında ben de kalmıştım. Kendi keyiflerine göre işletemezler devlet hizmeti verdiği yerlerde. Birebir münakaşaya girmeyin başka konularda da. Direkt memura çıkın, genelde onlar da geçiştirir. Sonrasında direkt genel müdürlük ve teftiş...