-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Kumaş AR/GE Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
selam arkadaşlar
Mevcut sitemde kullandığım recaptcha eklentisi ben robot değilim şeklinde ve oldukça kullanımı zor
Malum ziyaretçi kitlemin bunu aşamadığı için yorumlarını gönderemediğni düşünüyorum
Sizlerden ricam yorumlara kullanabileceğim eski sistem rakamlı olan bir eklenti var mı?
İf you fight, you won't always win. But if you don't fight, you will always lose.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
direk hepsini kaldır yönetici onayıyla onayla ? hem daha güvenli
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Kumaş AR/GE Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
O şekilde yaptım fakat her yazı eklediğimde bana yorum olarak gelmeye başladı ayrıca çok fazla sahte yorum yapılıyor saldırı alıyorum
İf you fight, you won't always win. But if you don't fight, you will always lose.
buzmavisi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%73)
wordpress en sevmediğim yanı bu pislik botlardır. Hepsinin canı cehenneme.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
hlsbhr adlı üyeden alıntı
O şekilde yaptım fakat her yazı eklediğimde bana yorum olarak gelmeye başladı ayrıca çok fazla sahte yorum yapılıyor saldırı alıyorum
Akismet spam engelleyicisini kullanın spam yorumların %90'ını engellemekte. reCaptcha kullanmaya devam edin derim.
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Kumaş AR/GE Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Machine adlı üyeden alıntı
Akismet spam engelleyicisini kullanın spam yorumların %90'ını engellemekte. reCaptcha kullanmaya devam edin derim.
Mrtcn adlı üyeden alıntı
reCaptcha kullanmaya devam edin, sürüm v3 kullanın + yorum onayı ama çözüm mü ? tabii ki de değil manyak gibi geliyorlar
Örneğin
Akismet kuruluysa kaldırın, eklentiler arasında durduğunda daha fazla geliyor bu botlar bir olayı var ama hiç merak edip incelemedim.
Machine kullanıyorum ama recaptcha eklentisinin resimli değil de rakamlı olanı vardı ya bi zamanlar onu merak ediyorum
Mrtcn akismet çok geniş bir eklenti benim o kadar teferruata ihtiyacım yok, istediğim yorumlarda yine recaptcha olsun ama resimdekileri değil de basit rakamları sorsun