Kısmen katılmakla birlikte tam olarak dediğiniz gibi değil. Belirli bölgeler varki alt yapı sıfır telefon dairesi başkanını soksanız araya yeni bağlantı süresi minimum 6 ay sürer. Aktif olarak bir güvenlik firmasında çalışıyor dvr, internet bağlantı vs çok haşır neşiriz bu işlerle gerçekten sıkıntılı. Dereboyu, gönyeli, hamitköy gibi aktif bölglerde dediğiniz gibi iş biraz kolay.
Dediğiniz gibi nethouse oldukça iyi ancak benim tercihim extend teknik destek konusunda çok iyiler.
Merak edenler için fiyatlar;
Telefon görüşmeleri pahallı olduğu gibi, turkcell 3g internet 1gb kota için aylık 29 tl ödemekteyim.
Dediğiniz gibi nethouse oldukça iyi ancak benim tercihim extend teknik destek konusunda çok iyiler.
Merak edenler için fiyatlar;
Telefon görüşmeleri pahallı olduğu gibi, turkcell 3g internet 1gb kota için aylık 29 tl ödemekteyim.
Extend/Arınet'ten 7-8 ay süreyle hizmet almıştım. (tabi henüz 2 firma birleşmeden önce 2-3 yıl oluyor sanırım..) Fakat destek konusunda bayağı zayıflardı. (Girne için söylüyorum) Ve yıl boyunca stabil çalışmadı.
Telefon bağlantısı için ise sapa ve altyapısı olmayan bölgeler Türkiye'de de öyle zaten malesef, o yüzden o tür bölgeler değerlendirmeye alınmaz genelde. :)