-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
yok.
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kardeşim beğenmiyosan git filezillanın kendi sitesinden indir bedava orda. Ben bilgisayarımdaki bütün programları solidshareden indirdim,hatta çok memnun olduğum için vip üyelik aldım. Bilgisayarımda "Bitdefender" virüs programı var bir tanesinde bile virüs bulmadı, üstelik bu programlar otomatik kurulum olduğu için virüs programlarını virüs olarak algılaması normal. Bide diyosunki yok bulaştı yok zor sildim yok bilgisayarı kullanamadım, virüs programı onu virüs olarak görseydi direk karantinaya atardı, başka Bi programdan bulaşmadığı ne belli? Tamindir,gezginler gibi sitelerde bile virüs olabilir ama solidsharede olmaz.
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu siteyi bende sık sık kullanırım fakat hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar. Bu tür değiştirilmiş programlar kurulum esnasında virüs programlarına takıla bilir, gayet normal birşey. Zaten programları paylaşanlar, kurulum esnasında virüs programlarının durdurulması gerektiğini bildirirler. Fakat şimdiye kadar bilgisayarıma zarar verecek bir virüs ile bu sitede karşılaşmadım.