AllyBey adlı üyeden alıntı

ben 1gb ram 30gb ssd için 50tl 2gb ram 40gb ssd için 60tl ödüyorum aylık. Biçok yer karşılaştırdım en uygunu buydu. 15tlye 1gb ram düşünemiyorum. Bu işlerde ram paylaşımı felan olmuyormu? Daha önce şöyle bişşey denedim bu 1gb ramli pcye windows 7 kurmuştum benim pc kadar hızlıydı uzak masaüstü ile bağlanınca, birde bi ara 8gb ram yalan olmasın 4vcpu idi galiba ona windows 7 kurmştum chromeyi bile zor açıyodu. Artık sistem kalitesindenmi yoksa varsa paylaşım gibi işlerdenmi bilmem ama 15tlye 1gb rami alan adam 2 site kaldırtabilirmi merak ederim.


Hocam hosting işinden para sıkıntım olmuyor, paylaşımlı olur zaten.

Benim asıl derdim VDS, konu başlığından ötürü Hosting algılandıysa affola.

Yöncü gibi bir firma 1 GB RAM VDS'i 28 TL'ye satıyorken, daha yeni açılan bir firmanın 35 TL'ye satması o piyasada dayanamayacağı anlamına gelir.

Güncelleme;

Arkadaşlar aklıma şöyle bir şey geldi, benim yaptığım masraf gideri sanırım yanlış olmuş, en kralından şuanda sunucu masrafları 1000 TL barajına çektim, bakalım daha iyi bir yer bulabilirsem durumdan haberdar edeceğim. Detayları ve kafamdaki tüm soruları ve cevapları bu konunun ana postuna yakın zamanda ekleyeceğim.