Emre bey, verdiğiniz siparişlerde açıklamaları okumadığınız için yanlış sipariş vermişsiniz. Açıklamalarda örnek sipariş formatına uymuş olsaydınız hiçbir sıkıntı yaşamayacağınızı kendiniz test etmiş olurdunuz. Seçmiş olduğunuz takipçi servislerinde profilinizin linkini girmeniz gerekirken, siz ısrarla kullanıcı adı yazarak sipariş geçmişsiniz ve dolayısı ile siparişleriniz iptal edilmiş. Panel kullanmayı bilmeden ve daha doğrusu hangi paneli kullanırsanız kullanın açıklama kısmındaki uyarıları okumadan sipariş vermeyiniz.
Ayrıca size çalışmayan bir sistem için, referans bakiyesi tanımlayıp, burada kötü görüş belirtmenizi kimse beklemez.
Teşekkürler.
Ayrıca size çalışmayan bir sistem için, referans bakiyesi tanımlayıp, burada kötü görüş belirtmenizi kimse beklemez.
Teşekkürler.
Amacım kötüye kullanım değil, insanların nasıl bir panelden sipariş verip vermeyeceğini önceden gösterip diğer insanların mağdur olmasını engellemek.Ayrıca bildiğim kadarıyla şuan tüm SMM paneller link yerine kullanıcı adını kabul ediyor ben bunu göz önünde bulundurarak sipariş geçmiştim.Ayrıca destek talebine cevap vermemeniz ayrı bir olay.Keşke bana bu açıklamayı yapmak yerine destek talebine cevap verseydiniz.
İyi günler dilerim.
DÜZENLEME:
Şu görüntüyüde bırakmak isterim.