Guler misin aglar misin bilmem ama sen onca gün uğras kafa patlat herseyini olmasada en ince yapabilecegin seyleri hesap et sosyal ag olarak cikar trend hashtag sisteminden icindeki puanlama sistemine hersey olsun sonra gururla 100 tlden satisa koy kimse almasin 70 de dusur ondada kimse almasin en son 50 den koy ondada alan olmasiin tamam anliyorum wordpress gibi birsey varken senin sistemini kullanmak olmaz mantiksiz gelir insanlara ama birde yok! Iste bir kac kisi alip yorum yapsaydi bende alirdim yada en son oluru ne olur duye soran arkadaslar 50 lira da 50 bundan aşagisi olur mu 10 liraya koysam alan cikarmi diye dusundugum gunleri hatirliyorum sen onlarca hayal ile kafandaki sablonu cikart piyasaya ozellikleri diger yazilimlarda olmasin genelinde diyelim. Ama yine senden kimse birsey almasin.
Ben nerde hata yapiyorum diyorum hep nereye elimi atsam kuruyor herkese bağ bahçe olan yer ben adımi mi atinca çöle dönüyor resmen. Tamam yazilim alinmaya bilir 4 farkli kullanilabilecek kategoriye rağmen alinmasin peki. Ha su da var 1 kisi bile alsa mesela insanin parasi degil ya o kiisye satis yapmanin verdigi onur ne kadar buyuk ne kadar guzel olmalidir ben daha hic tadamadim! Insan parasinda degil yani ben degilim! Ben nerdeyim o kisiye guzel hizmet vermekte hatasiz guzel guzel gecinebilmekte, parasinda degilim yani emegimin karsiligini hak etmekteyim yaklasik 1 ayimi gecemi gunduzumu verdim arastirdim trend sisteminde kullandigim sistemi ben bile mantigini yapamadim ama calisti. Ek koda gerek kalmadi uğrasmaya at calistir oldu.
Bu kadar ugrasmisken satin alinmamasi cok koyuyor insana boşa kürek cekmis olmak ve senin gozunde goz bebegi olan ve platformda da sonuna kadar fikir alisverisi renk uyumu gibi konularda fikir aldigin bir yazilimin satin alinmamasi cok koyuyor!
Iyi geceler!