-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
R** K**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Bence en büyük sorun sektörde popülerliğini bir hayli kaybetmiş alanda script yazmandan kaynaklanıyor.Örneğin smm paneller, çok fazla smm panel satıcısı olmasına rağmen hepside cayır cayır satılıyor. Tamamen arz talep meselesi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Hocam fiyat önemli değil. Ben size söyledim bir iki kişi alsa da yorum yapsa diye. Ben scriptten çok anlamam açık var mı yok mu bilmiyorum. İstediğim bir script. Aklımda güzel bir proje de var fakat bu proje tutacak olsa siz hiç bilmediğiniz birinden script alıp yeterli incelemeleri yapmadan büyük projenizde kullanır mısınız? Ben şahsen kullanmam. Bu nedenle bilen anlayan kişilerin yorumlarını bekledim. Siz guvenirsiniz ben güvenemiyorum. Siz açık yok diyorsunuz ben bunu teyit edemiyorum. Bu konuda müşteriye güven vermeniz önemli. Yoksa fiyatında değilim. Satış konusunu ilk açtığınızda ilk alan musteriniz ben olmayı düşünüyordum fakat yukarıda ki saydığım sebepler yüzünden bekliyorum. Size tavsiyem güven verecek şekilde bir iki kişiye referans olacak şekilde açın konunuzu. Referans ben istemiyorum. Ben parasını verip öyle Alicam ama alanların incelemesine göre, sizin alanlara desteğinize göre. Adamlar kullansın incelesin. Bunu yapacak arkadaşlar yine forumdan bu işlerden anlayan kişiler olsun. Onlara tek domain lisanslı verin yorumlasinlar scripti. Yine 100 liradan satın söz ben alicam bu sefer. Denemeyi önemli bir projede değil normal bir projede yapsın alacak olan kişiler. Siz kendi hostunuza demoyu kurup buyrun alın demeyle olmuyor. Benim nacizane tavsiyem budur.
Edit: Bir de profilinize girdiğimiz zaman öne çıkan ticaret ilanlariniza bakınca bu scripti sattiginiz eski konu var. Yeni konuyu profilinize ekleyin eskisinde ki demo çalışmıyor. Herkes ona girip demo çalışmıyor diyebilir. Eskiyi silin derim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam 50 tl gibi bir referans fiyati veriyorum zaten
https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Tamam yarın alıyorum ilk referans ben olucam 😊
SeceAVM
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
E Ticaret
-
-
Ad Soyad
K** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Demoyu bıraz daha iyi duzeltsen belki is gorur icerik bakimindan
Sa
As
Harika
Acikcasi ne yapabilirim bu ne ki dedirten bi ekran var
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
SeceAVM adlı üyeden alıntı
Demoyu bıraz daha iyi duzeltsen belki is gorur icerik bakimindan
Sa
As
Harika
Acikcasi ne yapabilirim bu ne ki dedirten bi ekran var
Hocam bunun icerikle ne alakasi var ki hem konulari ben degil kullanicilar aciyor as sa falan test icin bende otarz konular acmistim. Gelistirmeye acik yazilim.
hkccrn adlı üyeden alıntı
Hocam ben referans istemiyorum 😊 bana referanslardan sonra 70 TL'den satın parasinda değilim. Scriptin güvenilir olup olmadığındayim. Bunu da sizin referanslar ile öğrenebilirim.
Hocam! Ben bunu istemiyorum hic bir sistem full guvenlikli degildir. Biz bir acigi kapatirken onlarca acik olusuyor. Csrf injection gibi binlerce acik var ve yazilim dilinin bizi özgürlestirdigi kadar aciklari kapatiyoruz. Hic bir yazilim tam guvenlikli degildir. Ben bunu istemiyorum almak onemli degil benim icin mutsuz musterim olacagina olmamasini tercih ederim ki sizde bunu bu sekilde dusunuyorsnuz ben yazilimima guveniyorum yazilimsal hatalarda ucretsiz destek saglayacagim bununda beyanini veriyorum ayriyetten;
ACIK KAYNAK KODLUDUR
https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Hiç bir sistemin ful güvenlikli olmadığını ben de biliyorum. Ama ben sizden bu scripti aldıktan sonra başka bir yazılımcı arkadaşa kontrol ettiricem. Buna mecburum çünkü bu konuda kendi bilgim yok. Bu yüzden size dedim ki bu scripti anlayan birisine referans olarak verin forumda bu konuda sozu geçen birisi olsun dedim. O arkadaş tutup derse satış konunuza "gayet iyi script sorun yok", o zaman herkes rahat bir şekilde alışveriş yapar. O zaman isterse 500 lira olsun yine alırdım. Ama siz hala sitem edeyim derdindesiniz. Benim ne demek istediğimi anlayıp sitem etmemeniz gerekiyor. Fiyat derdinde değilim güvenlik derdindeyim. Siz müşteriye sitem ederek zor satış yaparsınız. Referans istemek hakkımız sonuçta. Ha siz verirsiniz vermezsiniz size kalmış
Ecancan
Paylaşmak Güzeldir
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
İlk isiniz belliki ve ilk isinizden bu kadar beklenti icinde olmak bile basli basina problem. Amaciniz para degil deseniz bile satilmiyor diye bir dert icerisine giriyorsunuz. Hata ve eksiklerinizi gormek istiyorsaniz ve madem acik kaynak kod ise satmayin ucretsiz dagitin. Dileyen kullansin dileyen yazilimci kisiler ise inceleyip geri donuste bulunsun. Bu sayede geri bildirimin faydasini ve tecrubesini edinin. Tum bunlari gectim satis icin uygun bir urun degil suan. Bir cok temel kullanim testi eksik yapilmis. (Bu eksik test icerisinde guvenlik testi ne durumda bilinmez.) Tasarima hic onem verilmemis. Unutmayin oncelik her zaman tasarimdir daha sonra islevselliktir. Bu daima boyledir.
Mobilden inceleyebildigim ve ilk 2 dk icerisinde buldugum problemler :
- Tasarimsal eksikliklere deginmiyorum. Tamamen yeniden islem yapilmasi gerek.
-Daha fazla yukle butonuna basildiginda "hacking ?" hatasi vermekte.
-Kayit olurken mail adresi sabit olup sadece kullanici adi degistirilerek birden fazla kullanici olusturulabiliyor.
-Yukaridaki maddenin aksine de suan random bir kullanici bilgisin girmeme ragmen mevcut kullanici hatasi vermektedir.
-Parola kisimlarinin inputlari ise text olarak birakilmis.
-Masaustu surumunde olan hashtag kismi mobilde mevcut degil.
Yukarida bahsettiklerim eksikliklerin cok cok kucuk bir kismi. Ama ilk isinize gore basarili bir is :)
1 kişi bu mesajı beğendi.