Hocam fiyat önemli değil. Ben size söyledim bir iki kişi alsa da yorum yapsa diye. Ben scriptten çok anlamam açık var mı yok mu bilmiyorum. İstediğim bir script. Aklımda güzel bir proje de var fakat bu proje tutacak olsa siz hiç bilmediğiniz birinden script alıp yeterli incelemeleri yapmadan büyük projenizde kullanır mısınız? Ben şahsen kullanmam. Bu nedenle bilen anlayan kişilerin yorumlarını bekledim. Siz guvenirsiniz ben güvenemiyorum. Siz açık yok diyorsunuz ben bunu teyit edemiyorum. Bu konuda müşteriye güven vermeniz önemli. Yoksa fiyatında değilim. Satış konusunu ilk açtığınızda ilk alan musteriniz ben olmayı düşünüyordum fakat yukarıda ki saydığım sebepler yüzünden bekliyorum. Size tavsiyem güven verecek şekilde bir iki kişiye referans olacak şekilde açın konunuzu. Referans ben istemiyorum. Ben parasını verip öyle Alicam ama alanların incelemesine göre, sizin alanlara desteğinize göre. Adamlar kullansın incelesin. Bunu yapacak arkadaşlar yine forumdan bu işlerden anlayan kişiler olsun. Onlara tek domain lisanslı verin yorumlasinlar scripti. Yine 100 liradan satın söz ben alicam bu sefer. Denemeyi önemli bir projede değil normal bir projede yapsın alacak olan kişiler. Siz kendi hostunuza demoyu kurup buyrun alın demeyle olmuyor. Benim nacizane tavsiyem budur.

Edit: Bir de profilinize girdiğimiz zaman öne çıkan ticaret ilanlariniza bakınca bu scripti sattiginiz eski konu var. Yeni konuyu profilinize ekleyin eskisinde ki demo çalışmıyor. Herkes ona girip demo çalışmıyor diyebilir. Eskiyi silin derim.