-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba arkadaşlar, bazılarınız bilir soru cevap sitem var. Yaklaşık 8 - 9 ay oldu açalı ve bugüne kadar elimden geleni yapmaya çalıştım. Ortalama günlük hitim sosyal medya hariç: 250-300 , sosyal medya dahil olunca: 300-350 civarı oluyor. Çok nadir de olsa 400 e yaklaştı. Benim siteye ne yapmam lazım ki bundan sonra daha da katlanarak artması ve benimde para kazanmam lazımı. Bu kadar hitle site kazanmıyor zaten sanırım bir kaç bin olunca kazanmaya başlar. Sizlerden ricam bana ciddi önerilerde bulunun.. site adresim imzada mevcut göremeyenlere ise dm ile gönderirim.
NOT: REKLAMA FALAN TIKLAMAYIN HAKSIZ KAZANÇ İSTEMİYORUM.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Mobildeki reklam yerleşimin iyi değil haberin olsun hocam
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
V** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Üyelik sistemini kaldır uyeliksiz soru sorsunlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
V** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
O zaman ikili şekilde de yap sırf üyelik sistemi var diye insanlar uzaklasabilir.
KingEray
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
kardeşim 10 numara site fakat seo ve webmaster olayına niye yoğunlaştın ? Türkiye'de kaç kişi seo araması yada webmaster araması yapıyor ki bence konuları değiştirmelisin gündemden faydalan
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar,
site bana çok karışık geldi anlayamadım bile, anasayfadaki sorulardaki açıklamanın tek satır olması daha soruyu anlamadan bitiyor sorunun içine girmek gerekiyor ne olduğunu anlamak için bende bu bi dezavantaj nedeni çünkü zaman kıymetli ben her sorunun içine girip çıkacaktsam olmaz.
Anketlere tıkladığımda da kare ile işaretlenmiş alan içinde en tepede "Ankete katılın, cevabınızı seçin." yazısını her defasında soru sandım ama meğer soru daha da yukarıda fazla uzaktaymış bu göz yanılması yaratıyor.
Soruların altındaki oy verme oklarıda karışık geldi oklar alt alta toplam puanda hemen sağında olmalı sanki çünkü genel kullanıcı alışkanlığı bu şekilde.
Birde genelde insanlar bu tarz sitelere cevabını öğrenmek istediği şeyler için girer ama malesef ben kayda değer soru bulamadım, nedenini anlamadım, yani demek istediğim ben neden bu siteye En sevdiğin oyun nedir? sorusunu cevaplamak için gireyim.
Son olarak, bunlar benim kendi düşüncelerim umarım yanlış anlamazsın, ama yerinde olsam tek bir konuya yönelirdim mesela sitende ilk dikkatimi çeken ve tahminen diğer konulara göre en büyük kitlesi olan da oyun kategorisidir, bence sadece oyunlara yönelip oyunlarla ilgili sorularıın sorulup cevaplandığı bir site daha çok ilgi çekerdi. Sonuçta milyonlarca insan oyun oynuyor ve sürekli birşeylerde problem yaşıyor. Yani kısacası sadece oyunlarla ilgili soruların ve cevapların oldugu bir site olsa kategorilerde "Yazılım" veya "Muhendislik" yerine "Pubg", "Fortnite" olsaydı sanırım daha çok ilgimi çekerdi.