Merhabalar,
site bana çok karışık geldi anlayamadım bile, anasayfadaki sorulardaki açıklamanın tek satır olması daha soruyu anlamadan bitiyor sorunun içine girmek gerekiyor ne olduğunu anlamak için bende bu bi dezavantaj nedeni çünkü zaman kıymetli ben her sorunun içine girip çıkacaktsam olmaz.
Anketlere tıkladığımda da kare ile işaretlenmiş alan içinde en tepede "Ankete katılın, cevabınızı seçin." yazısını her defasında soru sandım ama meğer soru daha da yukarıda fazla uzaktaymış bu göz yanılması yaratıyor.
Soruların altındaki oy verme oklarıda karışık geldi oklar alt alta toplam puanda hemen sağında olmalı sanki çünkü genel kullanıcı alışkanlığı bu şekilde.
Birde genelde insanlar bu tarz sitelere cevabını öğrenmek istediği şeyler için girer ama malesef ben kayda değer soru bulamadım, nedenini anlamadım, yani demek istediğim ben neden bu siteye En sevdiğin oyun nedir? sorusunu cevaplamak için gireyim.
Son olarak, bunlar benim kendi düşüncelerim umarım yanlış anlamazsın, ama yerinde olsam tek bir konuya yönelirdim mesela sitende ilk dikkatimi çeken ve tahminen diğer konulara göre en büyük kitlesi olan da oyun kategorisidir, bence sadece oyunlara yönelip oyunlarla ilgili sorularıın sorulup cevaplandığı bir site daha çok ilgi çekerdi. Sonuçta milyonlarca insan oyun oynuyor ve sürekli birşeylerde problem yaşıyor. Yani kısacası sadece oyunlarla ilgili soruların ve cevapların oldugu bir site olsa kategorilerde "Yazılım" veya "Muhendislik" yerine "Pubg", "Fortnite" olsaydı sanırım daha çok ilgimi çekerdi.