Arkadaşlar merhaba,

Bu zamanda forum sitesi tutturmak oldukça zor fakat kafamda ki projeyi zaman ayırarak gün yüzüne çıkartmak istiyorum. Destek, öneri ve tecrübelerinize ihtiyacım var.

Bir site kuracağım site anne&bebek sitesi olacak fakat bu sitenin iki farklı yüzü olacak. Bir portal kategorisi. Manşetlerin olduğu, anne ve bebek hakkında yazıların olduğu sayfa. Birde bu siteye ait forum kategorisi oluşturacağım. Anne ve adaylarının bilgi alışverişi yapabileceği. Üyelik sistemi ile yürüyecek.

Öncelikle üst paragraflara fikirlerinizi alayım.

Nir diğer konu ise bunu yönetmek tabi ki kolay olmayacak. Burada sitenin alt yapısını nasıl oluşturmalıyım? Tavsiyeniz ne olur? ileriyi düşünerekten hareket etmek lazım. Sonuçta forum sitesi fakat bir düzenle başlarsam eğer ileride ki sorunları basit şekilde atlatabilirim. siteye 2-3 ay sadece içerik girilecek ve sonra ki süreçlerde seo ve optimizasyon benzeri şeyler yapılacak. O yüzden acele etmeden güzel güzel ilerlemek var :) bu gibi bir sistemi günümüzün en popüler sistemi olan wordpress kaldırır mı? aklımda öncelik WP var fakat bahsettiğim gibi önerilerinize açığım.

Mesajlarınız için şimdiden teşekkür ederim.