Plateosaurus adlı üyeden alıntı

Projelendirmek üzere üzerinde çalıştıgımız bir web sitemiz var. Firmanız hakkında bilgi verebilirmisiniz, rastgele denk geldim konuya hem domain hem hosting fiyatları şu zamanların döviz kurunu göre oldukça iyi gözüküyor.


Merhabalar,

Firmamız 2006 yılından günümüze her ölçekten kullanıcıya veri merkezi ve hosting hizmetleri sunmaktadır. Veri merkezi tesisimiz Pamukkale Üniversitesi Kınıklı kampüsü Teknoloji Geliştirme Bölgesi içerisindedir.

Tüm hikayemiz için; https://www.netinternet.com.tr/kronoloji

Sertifikalarımız için; https://www.netinternet.com.tr/sertifikalarimiz

Ayrıca şirketimiz IP aralıklarında ASN üzerinde en çok alan adına ev sahipliği yapan ikinci veri merkezidir. Tabi bunun en temel sebebi firmamız ile çalışan Hosting firmalarıdır. Müşterilerimizin önemli bir kısmını hosting şirketleri oluşturur.

Alan adı konusunda ICANN akredite yazman firmamız Digivity B.V. üzerinden tescil işlemi yaparız. Digivity, Netinternet tarafıdından Hollanda'da kurulmuştur. Bugün Digivity alan adı dışında cPanel, Plesk, CloudLinux, Litespeed gibi hosting sektöründe kullanılan pek çok yazılım lisansının distribütörlüğünü yapmakta olup onlarca ülkeden binlerce kullanıcıya hizmet sunmaktadır.

https://panellicense.com
https://licensecart.com

gibi..

Teknoloji geliştirme bölgesinde bulunan şirketimiz AR-GE faaliyetleri ve kendi ürettiği teknolojiler ile ünlüdür. Örneğin tüm veri merkezi network otomasyon sistemi şirket bünyemizdeki geliştirici ekip tarafından yazılmıştır. Yine aynı şekilde kontrol panelleri, kabinet otomasyon sistemleri ve pek çok servislerin sunulmasında anahtar rol oynayan bileşenlerin neredeyse tamamı bizim ürünümüzdür. Ayrıca API desteği sunan tek veri merkeziyiz.

Hiç şüphesiz bizi Netinternet yapan en büyük gerçek de sunduğumuz teknik destek hizmetleridir. Biz bir veri merkezi olmamız sebebiyle 7x24 her bir zamana işinin ehli personel barındıran, asla stajerleri müşteri işlerinde ve talep cevaplamada yada veri merkezi içerisinde kullanmayan, güçlü, kaliteli ve her zaman ulaşılabilir bir teknik ekip ile hizmet sunmaktayız.

Daha fazla bilgiye ihtiyaç duyarsanız ve sorularınız varsa lütfen tekrar yazınız.

Saygılar.