İlk isiniz belliki ve ilk isinizden bu kadar beklenti icinde olmak bile basli basina problem. Amaciniz para degil deseniz bile satilmiyor diye bir dert icerisine giriyorsunuz. Hata ve eksiklerinizi gormek istiyorsaniz ve madem acik kaynak kod ise satmayin ucretsiz dagitin. Dileyen kullansin dileyen yazilimci kisiler ise inceleyip geri donuste bulunsun. Bu sayede geri bildirimin faydasini ve tecrubesini edinin. Tum bunlari gectim satis icin uygun bir urun degil suan. Bir cok temel kullanim testi eksik yapilmis. (Bu eksik test icerisinde guvenlik testi ne durumda bilinmez.) Tasarima hic onem verilmemis. Unutmayin oncelik her zaman tasarimdir daha sonra islevselliktir. Bu daima boyledir.
Mobilden inceleyebildigim ve ilk 2 dk icerisinde buldugum problemler :
- Tasarimsal eksikliklere deginmiyorum. Tamamen yeniden islem yapilmasi gerek.
-Daha fazla yukle butonuna basildiginda "hacking ?" hatasi vermekte.
-Kayit olurken mail adresi sabit olup sadece kullanici adi degistirilerek birden fazla kullanici olusturulabiliyor.
-Yukaridaki maddenin aksine de suan random bir kullanici bilgisin girmeme ragmen mevcut kullanici hatasi vermektedir.
-Parola kisimlarinin inputlari ise text olarak birakilmis.
-Masaustu surumunde olan hashtag kismi mobilde mevcut degil.
Yukarida bahsettiklerim eksikliklerin cok cok kucuk bir kismi. Ama ilk isinize gore basarili bir is :)
Mobilden inceleyebildigim ve ilk 2 dk icerisinde buldugum problemler :
- Tasarimsal eksikliklere deginmiyorum. Tamamen yeniden islem yapilmasi gerek.
-Daha fazla yukle butonuna basildiginda "hacking ?" hatasi vermekte.
-Kayit olurken mail adresi sabit olup sadece kullanici adi degistirilerek birden fazla kullanici olusturulabiliyor.
-Yukaridaki maddenin aksine de suan random bir kullanici bilgisin girmeme ragmen mevcut kullanici hatasi vermektedir.
-Parola kisimlarinin inputlari ise text olarak birakilmis.
-Masaustu surumunde olan hashtag kismi mobilde mevcut degil.
Yukarida bahsettiklerim eksikliklerin cok cok kucuk bir kismi. Ama ilk isinize gore basarili bir is :)
merhaba demoda eski sürüm bulunmaktadır işlemleri güncelledim ip bazlı engelleme olduğu için tek kullanıcı işlem yapabilir.
hashtag kısmı 24 saate dayalı güncellemelerle olduğu için değişkenlik göstermektedir. hashtag kısmı çalışmaktadır tasarım konusunda konularımı incelerseniz scriptin tasarımı begenilmişti bende bunun üzerine bu şekilde bir tasarımla devam ettim. evet hackking kısmı demodaki yazılımın eski olmasından kaynaklı olduğu için kullanıcıya teslim edilecek sürümde bunlar mevcut değildir.
parola text kısmında haklısınız bunun işlemini 2 satır kod ile istenirse bu hale ücretsiz getirmekteyim yinede detaylı eleştirilerinizle yazılım stabil halde kullanılabilir.