lostyazilim
tr.link

ABD için en iyi performansı hangi paket verir?

11 Mesajlar 1.285 Okunma
lstbozum
tr.link

nigne2011 nigne2011 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 647
  • Beğeniler 112 / 197
  • Ticaret 1, (%100)
Arkadaşlar, güzel hosttan paket bakıyorum, günlük bin tekil hit için sizce hangi paket en iyi performansı verir? eu fransa ucuz, TR pahalı ama lokasyon burası. kafam karışık. konum önemli değil deniyor ama abd hostundaki siteler 0,8 saniyede açılanı gördüm. yani konum önemli arkadaşlar. yine de kaynakların yüksek olması bu açığı kapatır mı sizce?

wmaraci
reklam

Mrtcn Mrtcn PrismaCSI Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Cyber Sec & Project Manager
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 3356
  • Beğeniler 481 / 1987
  • Ticaret 10, (%100)
Network gecikmesini sistem kaynağının yüksekliği nasıl çözecek ? Hele hele ************* alt yapısından geliyorsa o network aman aman düşmanıma göstermesin kimse bu zulmü

Fransa OVH iyidir...
nigne2011 sworks

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 15.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 647
  • Beğeniler 112 / 197
  • Ticaret 1, (%100)
Mrtcn sizce bu eu sınırsız pakete 1 tane site yüklesem günlük 3-5 bin tekil hiti kaldırır mı sizce? sonuçta en yüksek paket ve hitde düşük.

sworks sworks WordPress Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2018
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 3292
  • Beğeniler 1797 / 1799
  • Ticaret 20, (%100)
Avrupa'dan hatta özellikle Almanya'dan alacağınız sunucu lokasyon olarak sorun çıkartmaz size. Resmini attığınız paylaşımlı hosting paketlerinde fazla CPU veya RAM bulunması pek bir anlam ifade etmez. Çünkü size verecekleri işlemci kaynağı vb. her türlü %25-%40 oranını geçemez. O yüzden orada isterse 16CPU 16GB RAM yazsın çok büyük bir fark yaratmaz. Veya şu kadar sayıdaki ziyaretçiyi kaldırır da diyemeyiz. O tamamen sitenizin optimizasyonuna, türüne ve sunucu gibi onlarca faktöre bağlı.

TR lokasyon popüler reseller firmalarından birinden geçenlerde reseller almıştım. Şansıma yeni bir sunucu oluşturuyorlardı o sunucunun ilk müşterisi olmuştum. 32CPU gücünde bir sunucuydu ama kendi sitemden bir dosya indirirken aldığım maksimum hız 450kb/s download hızıydı :)

ABD Atlanta lokasyonu üzerinde barınan bir sunucum var ve Türkiye'de barınan sitelerimden çok daha hızlı açılıyor, Türkiye'de olmamasına rağmen. :)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 15.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 647
  • Beğeniler 112 / 197
  • Ticaret 1, (%100)
sworks aslında ben de abd hosting var, namecheap Stellar Business. burda 3 sitem var toplam günlük hiti 50 falan, bu natrodaki siteyi buraya atmak istemiyorum çünkü kaldırmaz diye düşünüyorum günlük bin tekil hiti, sizce sorun çıkartır mı?

https://www.namecheap.com/hosting/shared/

• Üyelik 06.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 3356
  • Beğeniler 481 / 1987
  • Ticaret 10, (%100)
nigne2011 Ben şimdi sana tamam kaldırır derdim lakin belirsizlik içerisinde bir şey diyemem, hangi yazılım olacak neler çalışacak önemli ama bir proje yapıyorsan, Almanya veya Fransa lokasyona geçip VPS al 2 euro gibi bir fiyatı var zaten, bütçeye bile dokunmaz temiz temiz

sworks sworks WordPress Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2018
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 3292
  • Beğeniler 1797 / 1799
  • Ticaret 20, (%100)
nigne2011 kesin kaldırır veya kaldıramaz diyemeyiz hocam.

Örneğin Natro'da Litespeed web server varken, Namecheap'de bu yok ve siz 3 site birden aynı sunucuda olacak diyorsunuz. Sorun çıkabilir.

Hostgator, Godaddy, Namecheap gibi firmaların büyüklüğüne lafım yok fakat hosting hizmetlerinin sadece ismi olduğunu düşünüyorum.

Aynı ücreti ödeyerek GrowBig paketine sahip olabilirsiniz mesela, çok çok daha avantajlı NameCheap paketinden:
https://www.siteground.com/web-hosting.htm

Ya da aylık 3-5 dolar ödeyerek Frankfurk lokasyonundan VPS alabilirsiniz tüm özgürlük, tüm kontrol sizde olur.

• Üyelik 15.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 647
  • Beğeniler 112 / 197
  • Ticaret 1, (%100)
sworks güzel de aylık 25 bin diyor, benim tekil günlük bin, kabaca 2 ile çarpsak 2bin görüntülemeden 60 bin görüntüleme yapmaz mı hadi 3 ile çarpalım 90 bin görüntüleme yapar ki onun içinde gogeek almam lazım, hadi hit arttı 2-3 bin tekile ulaştım bu sitegorund aylık 50-60 dolarlık paket sunar bana. çünkü 100 bin için 35 dolar istemiş.

• Üyelik 15.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 647
  • Beğeniler 112 / 197
  • Ticaret 1, (%100)

Mrtcn adlı üyeden alıntı

nigne2011 Ben şimdi sana tamam kaldırır derdim lakin belirsizlik içerisinde bir şey diyemem, hangi yazılım olacak neler çalışacak önemli ama bir proje yapıyorsan, Almanya veya Fransa lokasyona geçip VPS al 2 euro gibi bir fiyatı var zaten, bütçeye bile dokunmaz temiz temiz

vps yönetmek zormuş hocam, bir de cpanel parası var 10 dolar, destek paketi 10 dolar.. şöyle manage bir şey olsa süper olur.

• Üyelik 06.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 3356
  • Beğeniler 481 / 1987
  • Ticaret 10, (%100)

nigne2011 adlı üyeden alıntı

vps yönetmek zormuş hocam, bir de cpanel parası var 10 dolar, destek paketi 10 dolar.. şöyle manage bir şey olsa süper olur.

DigitalOcean otomatik yapılandırma modülünü açtı geçtiğimiz günlerde cpanel ve plesk içerisinde lisans ile geliyor, bakmak isterseniz.

https://marketplace.digitalocean.com/apps/cpanel-whm
nigne2011

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al