[SIZE=3]Selamlar. Projeye 2018 yılının Temmuz ayında ortağım ile başladık. Site hazırlama dönemi fazlasıyla uzun sürdü, tüm ayarlamaları tamamlayıp siteyi aktif olarak başlattık. Normalde reklam vermeyip sosyal medya üzerinde denemeler yaptıktan bir süre sonra (yılbaşı öncesi) adwords reklamı vermeye karar verdik (günlük ortalama 10-15 TL). Yılbaşı dönemi bir miktar satış yaptık. Ayın 10'undan itibaren tekrar reklamlara başladık (bu sefer tam odaklı ve düzenli reklam verdik, ortalama harcama yine aynı) ve bir anda aşırı derecede satış yapmaya başladık. Genel olarak 2. el hesaplar satıldığından dolayı (hesapların plati ile alakası yoktur, başka bir yerden tanıdığımız aracı hesapları 2. el olarak bize uyguna satmaktadır, alan arkadaşa iletilecektir, epinler de internetteki uygun sitelerden alınmaktadır) siteyle alakalı birçok uğraş gerektirdiğini farkettik (günde ortalama 3-4 saat).

18 Ocak'tan sonra ara vermeye (yeterince zaman ayıramıyorduk) ve yeni projeye geçmeye karar verdik. Yeni proje daha çok kazandırdı ve bu proje bu şekilde boşta kaldı. Domain sektör için 10 numara, uzun vadeli ve büyütmek istediğiniz kalıcı iş üzerine bile kurulabilecek kalitededir. Düştüğü anda alınmıştır.

Yapmanız gereken reklam düzenlemeleri ve uyguladığımız taktikler alan arkadaşla paylaşılacaktır, projenin bu kadar kısa sürede nasıl kazandırdığı malum. Açıkçası yıllarca adsense ile uğraşmış biri olarak e-ticarete girdikten sonra adsense'e sonsuza kadar veda ettim, alacak arkadaşın da aynı düşünceye gireceğinden eminim. Ödemeler shopier ile alınmaktadır. Sitede woocommerce kullanıyoruz, güzel bir tema ve birkaç eklenti var, bunların lisansı hariçtir.

Açık Arttırma Başlangıç: 1 TL
Minimum Arttırma: 40 TL
Hemen Al: 18.400 TL (uygun şartlar altında pazarlık yapılabilir)

Alan adı kayıt tarihi: 12-05-2018 / 12-05-2020
Reg firması: Namesilo (bilmeyen varsa şu ana kadar kullandığım en iyi alan adı firması, tüm alan adlarımı burada barındırıyorum, fiyatları sürekli sabit ve uygun, arayüzü aşırı işlevsel)



Ziyaretçi kaynağı: Adwords (yatırdığımızı katlıyor) + Sosyal Medya (efektif kullanamadık) (google aramalarına kapattık, seo işlemleri tam bitmişti ancak link almadan açmak istemedik, açabilirsiniz, hedef kelimeleri bellidir)

NOT: PM kutum dolu olduğu için alan adını t.me/prosellerwm üzerinden sorarsanız iletebilirim, lütfen PM atmayın. MULTİYİ KONTROL EDİN
[/SIZE]