Hadise ile Canlı Video Sohbet’e davetlisiniz!




Evet arkadaşlar , Google+ Videolu Sohbette yabancı ünlüleri görmeye alıştık artık. Bu Sefer Türkiye’den Bir Ünlü İle Videolu Sohbet Etme Şansı Yakalayabilirsiniz. Devamı Haberimizde….

Davetiye resminin en altında “Google+” ve “trendyol” logoları görünüyor. Anladığımız kadarıyla Google ve Trendyol sponsorluğunda Hadise ile canlı sohbet etme fırsatımız var. Bunun için her şeyden önce bir Google+ Hesabınız olması lazım. Ayrıca trendyol.com hesabınız da olmalı. Daha sonra http://www.research.net/s/PXH9C9D bu linke tıklayarak anketi doldurmalısınız. Tabi anketi doldurmadan önce TRENDYOL ‘un resmi Google+ sayfasını takip edip +1'leminizi öneririz. Çeklişte kazanacak şanslı 9 Kişi Google+’ın Videolu Sohbetinde Hadise ile birlikte sohbet edecek 9 Kişi arasında olacak. Çekilişte olumlu cevap alamayanlar üzülmesin . Çünkü bu yayın canlı olacağı için katılamazsanız bile izleme şansınız olacak.

Hadise , Trendyol ve Google’a Böyle bir fırsat sundukları için teşekkür ederiz.

Tüm detaylar için trendyol’un blogunda yazdığı haberi okuyabilirsiniz: http://blog.trendyol.com/hadise-ile-canli-video-sohbete-davetlisiniz.html

İyi Eğlenceler…

Kaynak: http://ulakofis.com/hadise-ile-canli-video-sohbete-davetlisiniz/