Merhabalar,
Kimse kusura bakmasın ama böyle karaktersizliklere karşı sessiz kalamayız. Kendisi bağlanamadığı sunucuyu sürekli sorun varmış gibi iletiyor. Teknik destekte de kayıtları mevcuttur.
Bağlanamıyorum dediği sunucuya anında denendiğinde bağlantı kurulabilir ve sorunsuz şekilde işlem yapılabildiği gözüküyor. Kişiye bu durumlar açıklanıyor ancak yine de gelip bu şekilde karalamalar yapılıyor.
Firewall ayarlarına göre Public ve Private ağ yüzünden mobil internet ve lokal internetle alakalı sorunlar yaşayabileceği anlatılmasına rağmen ben bu kadar direten, hatayı karşı tarafta arayan, kendi hatalarını sorunlarını başkalarına mal eden görmedim.
Bu tarz kişilerle 3 kuruş için hiçbir şirketin çalışmamasını, daha uzak masaüstüne nasıl bağlanıldığını bilmeyen kişilere destek olmamalarını tavsiye ediyorum.
Ben olsam vermezdim. Arkadaşlarımız insanlık edip, nasıl bağlanacağından neredeyse sağ tıkın nasıl yapılacağına kadar anlatmışlar.
Yorumu da kişiyi de report ederek gerekli tüm bilgileri ve konuşmalar iletilecektir.
Bizi bilen bilir, böyle gereksiz yorumlara, tamamen karalamaya yönelik yapılan işlemlere kimse kanmayacaktır.
Herkese iyi forumlar.