sevgili dostum onuda yaptım yapmazmıyım 2 hafta da 1.500 tl google ın boğazına tıktım baktım olmuyor organik şekilde yükselmeyi amaçladım 3-4 anahtar kelime üzerine yoğunlaştım örneğin ''havuz kimyasalları'' nda şuan ilk 3 teyim. seo manyağı olduk arkadaş ne meşakatli bir mevzu harcadığım parayı geçtim sinir hastası etti piskolojim bozuldu. 200-250 ziyaret amaçlıyorum çokmu fazla bakıyorum emsal sitelere 300-400 gören var. eninde sonunda yapıcam da sizlerin fikirlerinide alayım dedim el elden üstündür.
E-ticaret sitelerinde blog çok önemli. Blog kur subdomain olarak blogta ürünlerle ilgili yazılar yaz link ver sonra bloguna link al ordan ana siteyi beslesin. Öteki türlü daha çok para harcarsınız.
Dediğim gibi hitiniz yeterli düzeyde bana göre. Müşterilerden geri dönüş alamıyorsanız online iletişim kısmı kurun birisi sitenize girdiğinizde hemen selam falan yazın nasıl yardımcı olabiliriz tarzında yani gelen ziyaretçiyi kaçırmayın. Dükkana bir müşteri nasıl girdiyse kaçırmamak için nasıl uğraşıyorsak o şekilde uğraşın. Zaten bir süre sonra bu işleri yapanlar birbirlerine önereceklerdir internet sitenizi.