halitaga adlı üyeden alıntı

Sizde bunlar gibi büyük bir site olabilirsiniz.

kaynak:
buzzfeed.com
listverse.com
brightside.me

:d

Site benim değil ne hocam

markareklam adlı üyeden alıntı

beş para etmez onedio full geyik dolu dibine kadar reklam sokmuşlar site açılana kadar akşam oluyo, altyapıya destek vermez eski hitine güvenirsen millet senin sayfanın açılmasınımı bekler.

Site bana ait değil sadece yükselişi dikkatimi çekti

ilkanbalkan adlı üyeden alıntı

onedio farklı yatırım türlerine yönelmeye başladı. Zaten videolardan da kâr elde ediyorlar. Şu anda hiçbir içerik girmeseler sabit 25 bin lira adsense girdileri var. Sponsorlu içerikleri saymıyorum daha. "Neoldu" sitesini ilk defa duydum sizden, girdim baktım aşırı sade ve kullanışlı bir web sitesi. Buna rağmen herhangi bir yazısına tıklatmıyor. Her ne kadar sevmesem de sırf bir şeye bakmak için onedio'ya girdiğimde istemsizce yarım saat harcıyorum. Neoldu alexa'da yüksek olabilir fakat ben bir kullanıcıyım ve bana göre şu anda onedio daha üstün.


Evet hocam Dediğiniz çok doğru ancak onedio yönetimin onedio.com u eskisi gibi desteklemediği aşikar şahsen ben eskiden neredeyse hergün onedio ya girerdim ancak son zamanlarda eskisi gibi tadı kalmadı.
Onedio Rusça ingilizce almanca sitelerine ve youtube ye daha çok önem vermeye başladı buda onedio.com da bir Kulanıcı azalmasına sebep oldu onedio.com şuan iyi bir konumda ancak herzaman bu konumda olacak diye birşey yok neoldu olmaz başlası olur onediodan boşalacak yer mutlaka dolar