-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar,
Wordpress altyapısını kullanarak açmış olduğum sitede günlük 2 makale girmeye karar verdim. Çok çok geniş bir sektör. Makalelerin tamamlanması yıllar sürebilir. Şuan da boş vaktim olduğu için günde 4 makale yazmayı planlıyorum. 2 tanesini de sürekli olarak ileriye zamanlamak istiyorum.
Aynı zamanda adwords reklamlarını da kullanmayı düşündüm. Kaç içerik olduktan sonra kullanmamı tavsiye edersiniz yoksa google dan gelen hitler artmaya başlayınca mı kullanmalıyım?
Bu başlangıç aşamasında güzel adımlar atmak için daha önce buralardan geçen birilerinin tecrübelerine ihtiyacım var. Paylaşırsanız memnun olurum. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Senior Email Marketing Special
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
zamanlama ile yapacaksanız aynı gün ve aynı saatte paylaşmayın içerikleri.
ads istediğiniz zaman kullanabilirsiniz size tek artısı trafik sağlamak olacak.
Siteniz de 3 5 tane içerik olup da ads reklamları vermeyin çıkma oranı artabilir.
BHA
bhamedya.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Aşçı, Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Özür dileyerek sormak isterim şuan da kaç içeriğiniz var ve hitleriniz ne durumda? Ayrıca hitlerinize sosyal medya vb araçların desteği mevcut mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
işsiz
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Zamanlayıcı ayarlayacaksınız mutlaka gece 1 makale ayarlamanızı tavsiye ederim. Günde 2 makale girilecekse günde 12:00 ile gece 00:00 olarak belirleyin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
imzam yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
SSO
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
içieriklerin zamanlarını iyi analiz derken hocam ziyaretçiler örneğin hangi saatler de sitede aktif ise gibi mi ? biz de teknoloji sitesi olarak günde 15e yakın makale giriyor ve zamanlayıcı kullanıyoruz da merak ettim.