Şöyle birkaç fikir verebilirim;
- En üst menüdeki hover maviliğini kategori menüsünün arkaplanı renginde yapın.
- Arama kutusunu 125x125 reklam alanlarının hemen üstüne ekleyin.
- Sosyal Medya ikonlarını da jquery ya da css3 ile biraz daha görselleştirerek headeri dolu gösterebilirsiniz.
- Son olarak da footer kısmını o kadar ince yapmaktan ziyade yüksekliğini biraz daha arttırın. Ya da footer böyle kalsın. Hemen üstüne 3 sütunluk son yorumlar, en çok okunanlar gibi bileşenler getirilsin.
Yani benim düşüncelerim bu şekilde :)
- En üst menüdeki hover maviliğini kategori menüsünün arkaplanı renginde yapın.
- Arama kutusunu 125x125 reklam alanlarının hemen üstüne ekleyin.
- Sosyal Medya ikonlarını da jquery ya da css3 ile biraz daha görselleştirerek headeri dolu gösterebilirsiniz.
- Son olarak da footer kısmını o kadar ince yapmaktan ziyade yüksekliğini biraz daha arttırın. Ya da footer böyle kalsın. Hemen üstüne 3 sütunluk son yorumlar, en çok okunanlar gibi bileşenler getirilsin.
Yani benim düşüncelerim bu şekilde :)
İstediğim şekilde bir yorum atan üye olması güzel :)
neden her tema birbirine benziyor artık :S
en azından görselleri sağa alsanız bir nebze farklı gözükecek gözüme
sonuç olarak standart bir tema
en azından görselleri sağa alsanız bir nebze farklı gözükecek gözüme
sonuç olarak standart bir tema
Standart veya anormal bir tema olup olmamasını sormamıştım aslında eksikleri ve kötü yanlarını sormuştum."görselleri sağa alsanız" kısmı ile ilgileniyorum teşekkürler.
katılıyorum standart bir tema çok güzel almalıyım cinsinden deil ücretsiz dağıtırsan psd halinde de paylasırsan sevinirim css/html yapıyorum dökmeye calısırım.
Hala düşünmekteyim.
Berkaycım yine ön yargılarımdan dolayı özür dilerim :D çok hoş olmuş eline sağlık :)
Şık fakat ücretli olacak kadar değil.
Daha çok eksik yanlarından bahsederseniz sevinirim.Biliyorsunuz grafik tasarımcısı değilim.