Winman
Guzelbilgi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
selam arkadaşlar, yaklaşık 1 aydır evdeki interneti doğru düzgün kullanamıyorum. Diğer ayın 10 u gibi bir yavaşlık başladı. Bir çok zamanda bağlanmıyor. Evde 3-4 kişi kullanıyor tamam bizim ufaklık youtube de çok fazla dolanıyor. İnterneti yediğinin farkındayım. Diğer ay dedim kota dolmuştur. Ayın başı geldi geçti bu ay yine aynı terane. Zaten kota olayı kalktı diye biliyorum, belki sözleşme var diye aynı devam edebilir ama yavaş bile değil hiç bağlanmıyor bazen. Sabah aradım falan arıza kaydı yaptılar bu sefer komple gitti sabahtan beri :D Kendi netimden bağlanıyorum müşteri hizmetlerine de bağlanamıyorum arıza kaydım var diye. Benim gibi bu *****ten çeken var mı? babam gitmiş sözleşme yapmış. Türknetten memnundum
ersa111
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Serberst
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Klasik ***** hocam sozlesme bitince bizde bırakacağız
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Hocam 1 hafta alt yapıdan dolayı internet vermediler. Dedim ben ödemek zorunda mıyım kullanmadığım süreyi. Sonraki ay faturanizdan düşülür dediler. Şimdi arıyorum kesinti yaşanmamış efendim diyor. Kesinti mi yaşanmamış diyorum. Elemanlariniz 1 hafta çalıştı burada diyorum. Sistemde gözükmüyor diyor. Cimere yazdim, her gun arıyorum. 1 krs dahi olsa vermeyeceğim. Inat ettim.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım,Blog Yazarlığı
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1,7 yıl önce bende ***** kullanıyordum. Ancak taahhüt bittikten sonra, beni bilgilendirmeden 2 ay fazla ücret aldılar.(üstelik 16 mb hız) Bu konuda MH yi aradım falan filan istediğim olmadı.
Sonra Türknet e geçtim, şimdi kafam rahat.
VDSL kullanıyorum. 52 mb hız + 1000 dk her yöne tek fiyat 65 TL ..
İyi ki de Türknetliyim. 👍
Size tavsiyem hattınızda ki sorun çözüldükten sonra Turknet'e geçmeniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hizmetlerinin kalitesizliğinden ve şikayetlerden TTnet yöneticilerinin bilgilerinin olduğundan eminim. Ama nedense duymazlar,bilmezler,haberleri olmaz/geç olur.
Şikayet edersin; en kısa zamanda döneceğiz,ilgileniyoruz diyerek içi boş cümlelerle insanları oyalarlar.
Ailem ve ben farklı şehirlerde yaşıyoruz.Evimizin ***** ile kontratı bittikten sonra babam *****i aramış ben bilgisayardan, internetten anlamam iptal edin diye.
Sonrasında müşteri temsilcileri en az 7-8 defa aramışlar. İndirimlerden söz etmişler. Onaylarsanız kontrat uzayacak diye. Babamı uyardığım için onaylamadı hiçbirini. İptal etmek istiyorum deyince de şubeye gelin başka şekilde olmaz denilmiş.
İzmir'den bir sürü yetkiliyi aradım durumu anlattım,73 yaşında adam hasta haliyle nasıl gelsin, "onaylıyorum" kelimesiyle kontrat uzatıyorsunuz da "iptal edin" denilince neden zorluk çıkartıyorsunuz, diye sordum.
En sonunda dilekçe faksladım merkezlerine (Ankaraya).Sonrasında kapattılar.
TTnet böyle bir firma.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
e-ticaret sorumlusu
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Değişik değişik sebeplerden dolayı şikayet edip durmuşsunuz. *****in veremediği interneti Türkiye'de hiçbir firma veremez çünkü alt yapı *****'in alt yapı çalışmaları belirli bölgelerde devam ediyor f/o olarak yapıyorlar bakır kablo alt yapısı bozuk olanlara geçiçi müdahele ediyorlar bu arada *****te kırizde malum para yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Reklamcılık
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bir ara bende denedim her gece saat 12 ile 1 arası internet aşırı derecede yavaşlıyodu. Hala devam ediyo bu uygulama dikkatini çeken varmı bi denesinler.
www.izmirdetabelareklam.com