toplamda 4 tane aldım, teşekkürler.
Keşke transferde olsaydı, 5-10 domaini hemen aktarırdım :(
Keşke transferde olsaydı, 5-10 domaini hemen aktarırdım :(
Hayırlı olsun, yeni alan adlarınız bolca para kazandıran güzel projeler oluştursun.
21 adet domain aldım 12.99 tl den hala alabiliyorum almanızın belli başlı yolları var. Yenileme ücreti olarak 9 dolar talep ediyorlar.
Kriptoparaci adlı üyeden alıntı
SupportON yenileme çok mühim değil zaten önemsiz domain düşer para eden varsın pahalı olsun bana öğretirmisin hocam bugün mesai birinden sonra akşamKriptoparaci pm den cep tel at iş çıkışı arayayım 19.00 gibi yada 18.30 gibi
Merhabalar,
Alan adı sektörünün içinde olan biri olarak, hangi firma hangi kampanyayı ne şartlarda yapıyor, ne amaçlıyor bunların hepsini özellikle godaddy gibi bizden çok, çok büyük rakiplerimizin yaptıklarını kesinlikle biliyoruz.
Satın aldığınız hizmetlerde genelde göz ardı edilen kullanım sözleşmelerini lütfen okuyunuz
13 lira üzerinden satılan alan adı yenilemede normalden daha pahalıya yenilenirken, birkaç mesaj önce yazmıştım bir kullanıcı sadece bir adet alabilir.
Godaddy den ucuza alan adı satan özellikle webmaster forumlarındaki kişiler bunu multi üyelikle, sürekli silip baştan açtıkları sanal kartlarla gerçekleştiriyor. Bu firmanın kampanya kurallarını ihlal etmektedir. Olmayan bir şey üzerinden para kazanmaktır. Tespit edilmesi durumunda alan adınızı silebilirler.
Biz böyle bir atraksiyon olmaksızın, herhangi bir kampanya şartına, kurala veya 10 punto ile yazılmış sözleşme kurallarına bağlı olmadan herkes için sınırsızca bu hizmeti sağlıyoruz.
Saygılar.
bir adet domain alınmıştır. uzun süreli çalışmak dileğiyle
Hayırlı olsun, umarım güzel bir proje olur.