-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
işsiz
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bilim adamlarının biyografisini yazan spor sitesi gördükten sonra bunlara şaşıramıyorum :d
imzam yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
gazeteci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
benimde bir sorum olacak değerli arkadaşlar benim bir yerel haber sitem var ajanslardan haber almıyorum kendi haberlerimizi kendimiz emek vererek üretiyoruz. hiç kopya içerik kullanmadık.
ayrıca yerel haber siteme emek vererek biyografi ve rüya tabiri ekliyoruz kesinlikle kopya yok! benim haber siteme emek verip eklediğim biyografi ve rüya tabirlerinin önünü google neden kesecek. yıllardır gördüğüm şey bu bütün haber sitelerinde biyografi ve rüya tabiri var bazı yazılım firmaları biyografi ve rüyaları yazılımında yüklü şekilde satıyor müşterisine. beni bu konuda aydınlatırmısınız.
rüya ve biyografi eklemesi yapamazmıyım?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım,Blog Yazarlığı
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Takipteyim.
Bu konu gerçekten can sıkmaya başlamıştı.
Umarım güzel bir çalışma yapılır da, diğer sitelerin önü açılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
gazeteci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
neoldu.com da onedio da bu gibi sitelerde herşey mevcut haberi rüyası biyografisi bir çok farklı konular yıllardır böyle ?
google demiyorki bana rüya yazma benim yazdığım rüya suan türkiyedeki en kapmsamlı ve en iyi rüya bir çok sitenin içeriğinden dahada kaliteli öyle bir kayde yok adam sabah gördüğü rüyasını okurken sabah birde haber bakmak istiyor aynı şeyi bir yerde görmek istiyor ve bu tavsiyeleri bizlere veren ziyaretçilerdir.
bende elbette ziyaretçinin ve kullanıcıyı menun etmek için elimden gelene yapacağım
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
gazeteci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam benim sitem 16 yıllık ve ilk yıldan beridir rüya giriyorum o dönemler rüya tabiri sitesi mi vardı elbette kimsenin hakınnı yemeye hakkımız yok ben kesinlikle farklı alanlarda yazı yazmam gidip bir firma rehberinin içeriklerini girmem ben nasıl ekmek yiyorsam diğer farklı alanlardaki katagorilerdeki sitelerde kendi ekmeğini yesin arkadasın konu açtığı gibi pil nedir diye yazı girmem benim alanım değil.
ben 16 yıl önce rüya girdim 10 yıldır rüya bile girmiyorum umarım beni anlamışsınzıdır