-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
gazeteci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
burda haklısınız hocam ben bişi diyemem yanlız demek istediğim benimde bir haber sitem var ama her katagoride yazı girmiyorum şuan yaptığım sadece haber. haberde yeni bir sağlık il müdürü atanıyor millet bu kim diye merak ediyor hiç bi yerde biyografisi olmayan sağlık il müdürünü arayıp bilgi alıyoruz ve bu kimdir diye ya haberin altına yada sağlık il müdürü kim diye yazıyorum şimdi benim burda suçum ne
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Senior Email Marketing Special
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
söylenen umarım olur ama sanmam olacağını
ulas
C# & ASP.NET
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Full Stack Developer
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Ne alaka dedirten durum. İçeriğe bakılsın. İçerik kaliteli mi, değil mi? Değilse dibe göm. İyiyse yukarı çıkart. Alanında uzman etiketi aldı diye veya alanında uzman site diye nitelendirildi diye herşeyin en doğrusunu onlar bilecek diye birşey yok. Bu bakış açısına göre kişisel bloglar hiç bir zaman üst sıralarda yer alamaz, çünkü daldan dala atlıyorlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
technovenue.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
gazeteci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben bir yerel siteyim kendi anahtar kelimemde ilk sıralarda olmama rağmen ve bölgemde olan bir haberi ilk önce ben gidip foto çekip detaylandırıp yazıyorum ondan sonra ajans muhabirleri olay yerine gidiyor benim yaptığım haberi onlarda işlerini yapıp ajanslarına geçiyorlar ondan sonra büyük haber siteleri üst üste aynı haber defalarca giriyor ve sıralamada benim önüme geçiyor.
ayrıca ben anahtar kelimemde bi anda pat diye geriliyorum aynı gün içinde... arkadası anlıyorum ben bile isyan ediyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
bilgisayarcı
-
-
Ad Soyad
T** C**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
1.5 Yıldır bu mevzu dönmekte ama sonuc . Sonuç malesef yok ki google bir şeyler yapıcagını sanmıyorum boku cıktı zaten
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / K
-
Meslek
okur yazar
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
haber siteleri yüzüne niş konu bulamamaktan kına geldi. çok doğru ve güzel bir haber olmuş
dnaz
Back to Front End
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Arkadaşlar sorun aslında öyle değil bence , bende zamanında çok kızıyorum fakat buna bir cozum bulunacağını pek sanmiyorum sonuçta adamlarda para var güç var. Hiç olmadı haber siteleri yasemin.com gibi farklı domain ile yine birinci sırada olurlar , her zaman güçlü öne cikiyor. Hangimiz haber siteleri gibi para editör ve reklam gücüne sahibiz ? Ama illaki bazı yöntemler bulunur zamanla bakalım .
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google tarafından kesinlikle bu duruma el atılması lazım. Sen tek bir sektöre odaklanıp site yapıyorsun onlar yüzünden hit gelmiyor. Bu yüzden de herkes sektörünü bırakıp, genel içerik çalışmak zorunda kalıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Ekonomi
-
-
Ad Soyad
K** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sözde türkçe haber siteleri çalışanlarına TDK sözlüğü almış. Tüm sözcükler hakkında içerik giriyorlar. Türkçe içeriği çöp ettiler. Hepsinin banlanması lazım sonsuza dek.