siyasi yorumları kim sildirdiyse teşekkür ederim boşuna gerildik kusura bakmayın
***** gelince yaklaşık 10 yıldır kullanıyorum fiber kablo döşemeye başladıklarında bi kopmalar yavaşlama olmuştu onun dışında herhangi bi sorun yaşamadım ufak tefek sorunlardada şikayetin hemen ertesi günü çözüm sunup onay almak için mail atıyorlar belki ciddi sorunlar bölgeseldir örnek ankara altındağda otıran arkadaşımda yaklaşık 1 yıldır uğraşıyor kopmalar aşırı hız düşüklüğü ip sorunu bi türlü çözüm bulunamadı altyapı sorunundan dolayı kalıcı çözüm üretilemiyormuş olmaması gereken bir durum tabi ki
ayrıca superonlinede kullanıyorum müşteri hizmetleri iyi diyemem ip sorunumu bi türlü çözemediler anladıklarınıda sanmıyorum koca şirkette olayı çözen 2 3 kişi vardı onlarda kayıp ayrıca hız sorunu sık sık yaşıyorum yani superonlinede kusursuz değil
komşum vodafone bağlattı 2 ay kullanamadan fatura ödedi reklamları çok iyi ama hizmet sorunlu
yani burdaki bazı yorumlara göre türknetten iyisi yok sanırım ama superonline almadan önce araştırdım oldukça fazla şikayet vardı bende superonlne seçtim
kısaca sorunsuz hizmet sağlayıcı yok hepsinde sorun oluyor