-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
OC Versiyon: 2.1.0.1
Merhabalar,
Opencart sistemine yeni giriş yaptım, şu anda bir toptan sitesi üzerinde çalışıyorum ücretli olarak bir tema alıp siteye kurdum. Ancak ödeme işlemlerinin nasıl alınacağıyla ilgili ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Forumlardan araştırdım ancak kafam çok karıştı herşey çorba oldu. Paytr mı kullanmalıyım Payu mu kullanmalıyım, ya da bu ikisini aynı anda kullanabiliyor muyum entegrasyonu nasıl oluyor? Bunların hepsine çok uzağım şu an. Bu işi tamamen öğrenebileceğim Türkçe bir kaynak var mıdır ? Ya da bu durumu tamamen hatasız düzeltmeme yardımcı olabilecek birileri var mı? Şu an siteyi kurup ürün girdiğim halde sipariş gelecek olsa ödeme yönteminde kredi kartı ile ödeme sistemi olmadığı için satış yapamayacağım.
Özetle siteyi kredi kartı ile hemen satışa hazır hale getirmek istiyorum ve en başından itibaren hangi adımları izlemem gerekiyor.
Teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Paytr tavsiye ederim.
Opencart için hazır modülleri de mevcut zaten.
Vergi mükellefi iseniz sıkıntı olmayacaktır. Ertesi gün ödeme alabiliyorsunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Ürünlerinizi ekleyin site boş olmasın, ssl kurun sonra siteyi kapıda ödeme veya banka havalesi ödeme seçeneği ile altif edin. Pos firmasından bir eleman gelip sitenizde bir sipariş oluşturacak ve kontrol edecek bu süreçte. Havale seçeneği ile de çalışıyorsa pos onayı verirler. Ssl unutmayın
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Paytr de Ssl zorunluluğu yoktur ancak aktif etmeniz sizin yararınıza olacaktır.
Ürün linklerine dikkat etmelisiniz. Tüm site linkleri aktif olmalıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Selamlar Web sitenizde kırık link olmamsına dikkat edin ürün görselleri açıklamaları vs tam olmalıdır modülleri satıyorlar normalde ama direk sanal pos firmanıza mail atarsanız modülü ücretsiz olarak temin edebiliyorsunu gerisi zaten api key ve şifre ama belki tek sayfa ödeme modülü satın alabilirsiniz bunu firma vermez