Arkadaşlar merhaba,
2018 yılında Internet üzerinde bazı hizmetlerden yararlanmak için yabancı lokasyonlu, isim soy isim vb bilgilerin doğru olmadığı bir Paypal hesabı açıp ön ödemeli Ininal kartımı bağladıktan sonra rahatlıkla kullanabiliyordum.
Bundan 1-2 ay önce, Internet üzerinden bir satış yaparak PayPal hesabıma 95 Dolar aldım.
Birkaç saat önce Internet üzerinden birşey almak için PayPal bakiyesini kullanmak istedim.
Fakat ödeme metodu bölümünde hiç bir şey olmadığını gördüm. Paypal hesabımın güvenliği açısından PayPal bakiyesine erişimi durdurmuş. Hesabı kullanmam için Kimlik fotoğrafımı göndermem isteniyor. İşin kötü tarafı, hem Paypal Türkiye'de kapalı, hem de Paypal'a girdiğim isim soy isim tamamen uydurma.
Şimdi hem acilen göndermem gereken parayı gönderemiyorum, hem de 95 Dolar'a erişemiyorum. Kimliği göndersem Türkiye'den Paypal açtığım için tepkileri ne olur bilmiyorum.
Maalesef bu benim için çok acı bir deneyim oldu.
Bu sorunu nasıl çözebilirim, bir yol var mı? deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Paypal'daki paranın hepsini başka bir Paypal hesabına göndersem yeter. Desteğe ne yazsam bilemedim. Anlayışla karşılayıp karşılamayacaklarıda meçhul.
Yardımlarınızı bekliyorum.