Merhaba arkadaşlar daha önce İstifa edip, web alanında çalışmak istiyorum başlığı altında düşüncelerimi anlatmıştım ve gelen yorumlar doğrultusunda bir web sitesi kurup geliştirmeye karar verdim, sonrasında düzgün bir kazanca ulaştığımızda da hayırlısıyla istifa edip tamamen kendimi bu işe vermeyi düşünüyorum.

Girişimcilerin düşüncelerini paylaşabilecekleri, bilgi alışverişi yapabilecekleri, ürünlerini ve projelerini tanıtacakları, herhangi bir şekilde para alışverişinin asla olmayacağı (ticaret olmayacak), bir forum kursak nasıl olur? Forum kurmak bir ekip işidir ve bana destek olmak isteyen arkadaşlar olursa bu konu altında fikirlerini söyleyebilirler.

Ekip arkadaşım olacak kişilerle birlikte forumu geliştireceğiz (lisans, hosting, reklam vb. masraflar bana aittir.) ve site belli bir aşamaya gelinceye kadar adsense kazançlarından yalnızca yaptığım masrafları kapatacak kadarını alacam ve geri kalanını diğer arkadaşlarım arasında paylaşacağız. Site belli bir düzeye geldikten sonra ise ekip arkadaşlarım eğer isterlerse sitede moderatör olarak çalışmaya devam edecekler (belirli bir ücret karşılığında tabiki). Sitenin dediğim düzeye gelmesi ortalama 1 yılı bulur diye düşünüyorum.

Benim fikrim bu.. üzerine ekleyeceğiniz veya ''evet yapalım ama şunuda ekleyelim'' diyeceğiniz her türlü fikre açığım. Düşünceleriniz nelerdir?