hkccrn adlı üyeden alıntı

Backlinkcigeldi ben sizi elestirmedim. Sizin ticaret puanınız 100un üzerinde olabilir ya da premium olabilirsiniz. Benim söylediğim şey sadece ticaret puanına bakarak iş yapmayın. 100un üzerinde diye güvenmeyin diyorum. Neden alindiniz onu anlamadım. Zaten adam kendini belli ediyor. 100 kişi ile 10 liralık işlem yapar. Bir kişiyle 10 bin liralık işlem yapacağı zaman alır parayı kaçar. İmkansız değil 😊

Bu dediğinizi yapacak adam varsa kendisini tebrik ediyorum :) ticaret puani yanında premium uyeligi yorum sayisi ve yorum begeni sayisina da bakmak gerekiyor. Her gün foruma girip 2 3 saat ayirip 1 2 sene ugrasip sonra dolandiricilik girisimine girecek adam varsa hicbir yerde bundan kurtulus olmaz. Bahsedilen şey en az riskle ticaret yapmak. Bu bahsettiğim üyelerin 100ünden 1i dolandırır. Fakat diğerlerinde her 10 kisiden 1i ya da 2si dolandırır. Bu derece risk artar. Yoksa şu da var özellikle smm panelciler çok yapıyor sitelerine su su forumlarda ticaret puanı verenlere fazladan bakiye ekliyoruz vs.. diye bu kisiler banlanmalı bana göre. 100 puan dememin sebebi de kendi puanimdan ötürü değil 100 puanı en en az 1.5 2 senede toplayabilir bir üye. Aksi mümkün değil. Bu süre zarfında da ak kara ortaya çıkar.

Ayrıca alınmadım bu 100 ticaret puanini ben söyledim yorumunuzda gördüm( ki siz de benim yorumuma istinaden söylemişsinizdir) o yüzden cevap verdim.