Hocam Yanlış anlamayın Ben bu Platformu para kazanmak için falan kullanmıyorum Sadece öylesine merak ettim ve kullanmaya başladım ikincisi sizin dediğiniz 100 200 bin izlenmeye gelelim . söylediğinize göre günde 100-150 içerik giriyormuşsunuz günde 50 içerik ayda 1500 içerik yapar Ben bu zamana kadar en fazla 50 içerik girmişimdir ve en aşağıda 7k 8k görüntülenme oluyor. Söylediğiniz den anladığımız yani sizin sadece birkaç içeriğiniz tutmuş. Kimseye etiket kullanmayında demiyorum. Ben bu işin piiri değilim. Ben sadece kendimin kullanmadığımı dile getirmek istedim. Ama yaptığınız işe saygılıyım. :D 1m kolay olmasa gerek. :D çalışmaya devam.
1 makalenin min 100 200 görseli oluyor. 1i tutsa yetiyor zaten :) 2k 3k tık gelsin yeter amac bu. Milyonluk takipcili hesabin dahi hicbir gonderisi tutmaz. Ayrıca analizler gec geliyor günde 100k 100k artıyor :) az sayilacak bir sayi degil. 1 aylik hesap bu. Yaza kadar +10 milyon yaz sonrasi +50 milyon hedef.
2. Olarak bir pinin tutması aynı gün veya ertesi gün olmak zorunda değil. Her gün 1 pin patlıyor bende. 30 dan fazla pano var su an. 15 16 makale icin toplam 3k pin var. Her gün biri patliyor ortalama 3 5k tık geliyor. Bu benim icin yeterli. Bir müddet sonra 10 milyonu gecince takipciler +100k olunca her pin +100k olacak :)
Benim rakipler ortalama 2 3 milyonluk hesaplar. Cogu icerikleri benden aliyor. Ben atiyorum 1 gun sonra onlar atiyor. Icerik konusunda iyi olmak yetmiyor fakat onlar hashtag konusunda tembeller. Ben usenmeden giriyorum. Bir muddet sonra geri dönüşü inanilmaz oluyor.
Ha sunu da belirteyim. Ben pin kotasını doldurmak icin fazla fazla pin giriyorum. 200klık kotayı bu gidişle bile senelerce dolduramıyorum. 1 ay sonra günlük 200 pine çıkacağım. Fazla pin atmanın bir zararı vs.. yok yani :) aksine günde 100 150 pin girmek bile bir basaridir. Tek tek hazirlaniyor onlar.