Sorunun cevabı; işlem.php'de bir sorun yok, insert etmesi gerek. Etmiyorsa hata mesajı ne diyor?
Tavsiye Niteliğinde Taşlama;
Profilinde yazıımcı, grafiker yazmışsın ama yazılımcı olmadığın belli çünkü dokuz kusurlu hareketin dokuzunu da yapmışsın. Üstelik kurumsal diye oluşturduğun şeyin kusumsallıkla alakası yok. Umarım bunu satmayı amaçlamıyorsundur -_-.
Öncelike tablo ismi sütun ismine tablo_ şeklinde prefix olmaz. zaten varsayılan olarak öyle. Sistem şu şekilde verini işliyor tablo.tablo_sutun_ismi. (...proje.proje_katid...) Doğrusu programlamada Türkçe isimlendirme yapılması da yanlış, sadece örnek için yazdım.
İlşkisel bir veritabanı yapısı gerektiriyor bu çalışman, FOREIN KEY konusuna bakman gerek.
Resim yükleme işlemi nereden baksan en az 2-3 bin satırlık iş, senin kodunda sistemi 3. kişiye bildiğin emanet etmişsin. Aynı hatayı geçen biri apmıştı, hiç acımadım vurdum kırbacı vurdum kırbacı :D verot upload class'ını kullan.
Veritabanı işlemlerini daha kolay bir şekilde yapmak için bir db class'ı kullanmalısın.
Formdan gelen verinin var olup olmadığını, null mü, türü nedir, beklenen aralıkta mı diye kontrol etmen gerek. Direkt formu bassaymışsın. Bunun SQL injection'ı var, script injection'ı var.
Çalışman tam bir spagetti, okuması bile zor, hiç MVC diye bir şey duymadın mı? PHP, HTML, JS, CSS birlikte spagetti gibi yazılmaz ki.
Ve tonla benzeri hata, araştırman gereken çok şey var kısacası. Eğer bu konuda uzman değilsen satış yapma, adın çıkar demedi deme :)