Domain banlandıysa, tekrar açılması çok zor.
İtiraz etme şansın oluyordu ama sende nasıl oldu bilmiyorum. Aynısı bende de oldu. İtiraz ettim. Kabul etmediler. İçeriği alıp blogu kapattım. Bazı arkadaşlar, link gönder bakalım derdi şimdiye kadar ama. Sana kimse denk gelmemiş demek ki....
İtiraz etme şansın oluyordu ama sende nasıl oldu bilmiyorum. Aynısı bende de oldu. İtiraz ettim. Kabul etmediler. İçeriği alıp blogu kapattım. Bazı arkadaşlar, link gönder bakalım derdi şimdiye kadar ama. Sana kimse denk gelmemiş demek ki....
İtiraz ettim dün, hemen bir posta geldi "Sayın Yayıncımız, Google AdSense'le iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Kayıtlarımıza göre, sağladığınız bilgiler, politikaya bağlı nedenlerle kapatılmış veya onaylanmamış olan, ancak devre dışı bırakılmamış bir hesapla ilişkilidir. Bu nedenle, itirazınızı işleme koyamıyoruz. Daha önce AdSense hesabınızı iptal ettiyseniz ve şimdi tekrar AdSense'e katılmak istiyorsanız, önceki herhangi bir AdSense hesabıyla ilişkili olmayan bir e-posta adresi kullanarak yeni bir başvuru göndermeniz gerekir. " dediler. Yeni e posta açıp başvurdum. Sabah baktım kod vermişler onu html ye yerleştirdim onayladım kabul ettiler. Ancak yeni bir e posta geldi " Değerli envanter: Toplama içerik
Program politikalarımızda belirtildiği üzere, Google reklamları kullanıcı için pek ya da hiç değeri olmayan ve/veya çok fazla reklam yayınlayan sayfalarda ya da uygulamalarda gösterilmeyebilir. Başka kaynaklarda bulunan içeriğin değer katmadan toplandığı veya yeniden yazıldığı sayfalar ya da uygulamalar bu kapsamdadır. " diye kabul edilmedi. Sonuçta haber sitesi bu, ben kendi kelimelerimle yazsam bile aynı haber diğer bir onlarca sitede olacak. Haberin özgün olması için ne yapmam gerek bilmiyorum :))