onurgner adlı üyeden alıntı

Pinterest'in kullanıcılarının %90'ı kadın. Almanca veya İngilizce olarak kadın sektörü için kullanabilirsiniz. İmagets görsel botu (aylık 30 TL) ile makaleye özgün görseller ekleyebilirsiniz. Aylık 1 milyon görüntülenme falan ciddi olarak kasanlar için hiçbir şey. Bilmeyen arkadaşlar için ciddi rakam olabilir lakin günde 10 görsel pinleyerek 1 haftada 300 binden fazla görüntülenme almıştı hesabım.

Şu anda Pinterest kasmıyorum zira yukarıda bahsettiğim hesapta en çok görüntülenme alan pin 200 tıklama almış. Benim uğraşmaya değmez ama uğraşacaklar varsa da yöntemi bu şekilde.

Pinterestin %70i kadın hocam. Görsel botu vs.. de uzun süreli kullanım sağlatmaz. Görsel botu kullanıp 100binlere milyonlara(takipci olarak) ulasan hesap görmedim ben. Pinterest algoritmasini giderek ai ye bağlı bir sekilde gelistiriyor. Yakında o botlar da patlayacaktır. Hele son zamanlarda niche site icin bu tür botlar artti iyice göze batiyorlar.

Report butonu ile reportlanan pin çok pinterest bunun üzerinde calisiyordur emin olabilirsiniz. Görseli ters cevirip logo ekleyip efekt vererek tekrar tekrar göndermenin sonu gelecektir yakin zamanda.

Öte yandan 1 haftada 300k olmadan ziyade sürekli olarak ivmeyle artis saglayabiliyor musunuz bu mühim. Günde 100k artis sagliyorum ben 1 aylik hesap bu 3ay sonra günde 300 500k olacak 5 ay sonra daha da artacak. Yani hicbir sey demek mantiksiz bir söylem. Kaldi ki tık oranım da çok yüksek benim. Hedefim 50 milyon konuda belirttiğim gibi :)

Belirttiğiniz yöntemi herkes deniyor zaten. Cogu patlıyor. Ben bir marka olusturup uzun yillar gelir elde etmek isteyenlere yönelik tavsiye veriyorum. Göreceksiniz ki konuyu güncelleyecegim bu hesap 50 milyona ulasacak.

Bu arada bot mot auto eklenti vs.. kullanmiyorum kullanmayi da dusunmuyorum.