-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ş** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam ne aldınız sonuçlarınızı paylaşır mısınız ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bence alma sonucta android ve belli bir zaman sonra kesinlikle ısınacak ve kasacak lg markasina gelince tavsiye etmem android dusunuyorsan kesinlikle samsung derim
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Xiaomi tavsiyemdir. 5A var gayet memnunum. Alırsam da iPhone alırım, bundan sonra. Eğer Xiaomi almazsam.
herseyiblogluyorum.blogspot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir kaç sene önce LG V10 kullandım. Telefon tasarım ve teknik özellikleri bakımından iyiydi. Hayalet ekran sorunu genel olarak LG lerde görülmesine rağmen ben pek yaşamadım. Ancak şarj sorunu olmaya başladım. Bekleme duumunda bile şarjı hızlı tükeniyordu. Forumları araştırınca bunun kronik sorun olduğu söyleniyordu. Ben de 6-7 aylık telefonu aldığım fiyatın çok altında satmıştım.
LG lerde kronik sorunlara sık rastlanıyordu. Özellikle hayalet ekran sorununa.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Mi 8 Lite 6/128gb kullanıyorum ve oldukça memnunum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Planlama
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
4 seneden beri G3 Stylus kullanıyorum.Hala daha bıraksam telefonla oynamasam 3 gün rahat gidiyor şarjı.Telefonun şebeke sorunu gayet iyi.Kapanma gibi sorunları olmuyor.Yalnız interneti açınca güncellemeler hemen geldiği için 5-10 saniye bekleme süresi var o da güncellemeler yüzünden.Ben bi sorununu görmedim.Tekrar alır mıyım onu da bilmiyorum :D
https://www.turkmaxi.org Webmaster Forumu
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web ve Masaüstü programlama
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Lg pismanliktir. Ben g4 kullandim kasma felan yoktu ama kronik sorunlari o kadar cokki. Hayalet ekran, kameradan tik tik tik ses geliyo durduk yere nerden cikiyo bu ses diyosunuz gecenin bi saati meger telefondanmis, sarj sikintilari, 3g de sarj dayanmiyo vakumluyor adeta gibi gibi problemler bu yuzden lgden sogudum tek begendigim fotograf kalitesiydi suanki telefonumda ariyorum biraz onun disinda xiaomi mi6 aldim bayadir kullaniyorum memnunum tavsiye ederim. Mi6 ve üst kasalarini :)
Her Türlü Stabil Bot! | İnstagram, Twitter, Whatsapp ve daha fazlası için PM!