ProSeller adlı üyeden alıntı

Yok kardeşim fast food, çikolata ve bilumum zararlı şeylere indirim yapsınlar, kaslı olup spor yapmak kimin neyine.

Tepki göstermiş, sen her gün yediğin şeye zam geldiğini gördüğünde tepki vermiyor olabilirsin de başkalarının tepkisine tepki göstermen ayrı bir garipmiş. Bol zamlı günler görmen dileğiyle.

Arkadaş dün de torpilli mülakatları savunuyordu pek takmamak gerek hocam. İngilterede fransada almanyada arkadaşlarım var onların parasıyla 100 liraya 1 alışveriş sepeti dolduruyorlar. Geçen Amerikadaki arkadaş canın rakı çekerse burdan göndereyim daha ucuza geliyor dedi ironi yapıyor sanıp fiyatlara baktım hakikaten burada üretilen rakı orada daha ucuzmuş. Ağlanacak halimize güldüm geçtim ne diyeyim.

Çocukluktan beri spor yaparım. Haftada 1 kilo et 3 paket yulaf 4 5 litre süt 4 5 adet ton balığı vs.. gibi maliyetli besinler yiyorum. Bugün kurdan dolayı whey proteinler bile almış başını gitmiş. Kaldı ki sadece hazır whey protein de yetmiyor. Et ve türevlerini yemek gerekiyor.

İnsanımızın gelişmemesi için bir şeyler başaramaması için ellerinden geldiğince partizanlık yapıyorlar. Yaşam süresi sağlık, zeka vs.. ile beslenme doğru orantılıdır. Sadece spor için değil normal ülke gencliğinin halkının gelişmesi için de çok mühimdir. Fakat bugün her 10 aileden 9unda besin yetersizliğinden otürü gelen eksikler var. Arkadaş bundan habersiz. Açlık sınırı altında verilen asgari ücretle insanlar yulaf almayı birakın temel besinleri(et süt, bakliyat vs..) alamıyor.

Keşke biz Eski Türkiyeye geçiş yapsak bunları bayıldıkları Yeni Türkiye ile başbaşa bırakabilsek...