-
-
Yaş/Cinsiyet
21 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Öncelikle merhaba herkese canlı tv uygulamam La Liga tarafından telif yedi ve askıya alındı.Yaklaşık 15 bin indirmem vardı .Play consoleden güncelleme gönderemiyorum beni itiraz formuna yönlendirdi orda formu doldurdum yolladım .Ve kanalımdaki bütün spor kanallarını kaldırdım öyle yolladım.Bana gelen cevap olumsuz gibi ama biraz karışık anlamadım.Bir çözümü yokmu bunun ya Allah aşkına bilen biri yazsın 800 yıldız almıştım heba olmasını istemiyorum.Sıralamada 7.Sıradaydım .
Gelen Cevap :
Hi,
Thanks for contacting Google Play Team.
We've reviewed your appeal but we're still unable to reinstate your app (canl.tvkeyfimobiltv).
If you'd like to contest the removal of this app, please follow the instructions shared in the initial removal email and fill out the DMCA counter-notice form.
If your account is still in good standing and the nature of your app allows for republishing, you may consider distributing a new, non-copyright infringing version of your app to Google Play. As app names are unique, you'll need to use a slightly modified app name and a new package name when you upload the APK.
We are unable to comment further on the specific basis for this removal or provide guidance on bringing future versions of your app into policy compliance. Instead, please reference the reason for removal in the initial notification email from Google Play.
Thanks for your understanding.
Best Regards,
Phoebe
The Google Play Team
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
2019 Telif hakları gereği, La Liga ile yapmış olduğun sözleşme örneğini sunarsan sorunun çözülür.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
:D :D
öyleyse Telif Haklarını incelemelisin. Oraya göre işlem yapıyorlar sanırım...
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Size gonderilen mailde ki işlemler ne ise onu yapın. Daha sonra dmca formunu doldurun demiş. İlk kaldirma mailinde yapmanız gerekenler yazıyordur. Biliyorsunuz ki bu telif haklarını dmca takip ediyor. Onların bir formu varsa onu doldurun oradan gelen cevabı da mailinize ekleyip tekrar onay için gönderin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
developer
-
-
Ad Soyad
Ü** C**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
uygulamada askıya alındı mı yazıyor hocam ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
developer
-
-
Ad Soyad
Ü** C**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
açılması çok zor hocam
mailde eğer ihlalleri giderdiysen başka bir paket adıyla yükle diyor yani yenisini yükle diyor.
geçmiş olsun
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Boşa uğraşıyorsun, eksiklikleri giderip abuseyi düseltip tekrar yüklemen gerek ama yeni bir adla eskisi için soğuk su iç geri dönüşün yok