Ben tartışmanızı ve polemiğe girmenize anlam veremedim. Ecancan ve vaveyla neyi paylaşamadınız acaba.

@Ecancan diyelim ki adınız Ahmet, ve bu ülke de 3 milyon Ahmet var, huyunuz suyunuz farklı, konuşmanız bakmanız hareket etmeniz farklı, yemeniz içmeniz farklı vs vs... bir çok farklılık sayılabilir. Sizin elinizdeki temaları da buna göre değerlendirirsek, sektörü farklı, rengi -fontu farklı, işlevi farklılık gösteriyorlardır. Yani bunların hepsine tema deyipte aynı kefeye koymak adil bir bakış açısı olmaz.
@vaveyla diyor ki, temalarınız güzel ama benim işime yaramaz, belirli nedenlerden ağır çalışan, fonksiyon sorunları var. Siz bunları düzeltmeye çalışın bana kalırsa, güzel yaptığınız bir işi daha da güzel yapın. Burada sizi yermek aşağılamak anlamında bir durum yok, aksine sizi ateşleyecek ve daha güzel şeylerin ortaya çıkmasını sağlayacak söylemler gibi algılamalısınız. Nasıl ki bi sabah kalktığımızda saçımızı sakalımızı beğenmiyorsak, ertesi gün napıyoruz "saçımı şu tarafa mı tarasam, sakalımı biraz toparlasam mı" diyoruz.

yilmaz70 hoca da, tema yazılımcısı değil ama çok iyi bir tema uzmanı. Bazı Ahmetler vardır, herşeyi iyi yaptığını zannederler, bazı Yılmazlar da o Ahmetlerin iyi yaptıklarını analiz edip daha iyi olmaları için haklı eleştiri yaparlar ama kötülemezler. Siz "her çürük elmanın kör bir alıcısı vardır" ile yola çıkarsanız, sepetinizdeki "bir" çürük elma fark edildikten sonra, diğerlerini kurtarmaya çalışmakta çok geç kalmış olabilirsiniz. Çünkü artık siz "bütün" körler bir "çürük elma satıcısı" olmuş olursunuz. :)

Geçtiğimiz günlerde Yılmaz hoca bana bir tema önerisinde bulundu, benimde hiç işimin olmadığı bir sektör. Dedim ki ne yapayım bunu, altın tepside bile sunulsa bazı şeyler, işe yaramayınca da bir anlamı olmuyor..

Değişimler iyidir, küçükte olsa...
Başarılar... :)