Çok güzel bir çalışma ama yanlış yolda ilerlediğinizi belirtmek istiyorum :) "Kendi adımda çıkmak istiyorum" gibi bir kelime kullandınız sanırsam. Bununla ilgili kendi sitenize içerik yazarak en doğal seo yu site içinizde yapabilirsiniz. Eğer böyle giderseniz siteniz spama yada sandboxa girecektir. Sitenizde kendi biyografinizi, alanlarınızı hatta okul hayatınızı paylaşabilirsiniz...
Dikkat etmeniz gereken tek şey "dilara" isminin sitede "yeteri kadar" geçmesidir :) Eğer kendi adınızda çıkmak istiyorsanız bunları yapmanız yeterli olacaktır. Eğer destek link arıyorsanız çin siteleri değil de kişisel bloglardan link alabilirsiniz. Özellikle isim-soyisim domainler sizin için 1e1 dir. Bir de com.tr uzantıysa değmeyelim keyfinize :)
Bilgilendireyim dedim sadece :rolleyes:
Ek olarak: Çok doğal link almak istiyorsanız dilara kelimesinden değil de direk backlink alanına yada yazdığınız tanıtım yazılarına URL adresinizi http://www.dilara.name.tr şeklinde direkt olarak URL adresinizi yazarak "daha doğal ve organik" görünerek yapabilirsiniz... Sonuçta burada bir şey gütmüyorsunuz. Dilara kelimesinde çıkmak istiyorsunuz ve domain adresiniz de dilara.name.tr :) Bundan daha doğal bir backlink şekli olamaz vesselam...
İyi günler